Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Caribou Pinterest Dünyasını Gerçek Hayata Taşıyor

Caribou Pinterest Dünyasını Gerçek Hayata Taşıyor

Caribou son yılların popüler mecrası ve ilham merkezi Pinterest'in dünyasını fiziksel dünyanın içine taşıyor.

CaribouMinnesota’da bir alışveriş merkezinde meydana 20 metre yüksekliğinde bir Pinterest dünyası kuruyor. Tüm ayrıntılarıyla gerçek bir Pinterest anasayfasını andıran enstalasyonda ilham alma ve verme sitesi olarak kahveseverlerin muhtemelen en çok uğradığı internet adreslerinden olan Pinterest’te marka hedef kitlesiyle buluşuyor. Sayfanın önüne koyduğu dev boyutlarda kahve kupasıyla etkileşime giren tüketiciler sayfalar arasındaki iki dijital ekranı da video içerik paylaştıkları yer olarak kullanıyorlar ve kampanyanın etiketini kullanıp gönderdikleri fotoğraf/video kayıtları bu ekranlarda yayınlanıyor. Böylece dev Pinterest sayfasına kendi fotoğraf ve videoları ile giren insanlar bunu yapmak için o an o alışveriş merkezinde olmak zorunda olmamanın tadını çıkarıyor.
Kampanyanın etiketi kullandıkları mecraya uygun, #CaribouInspires. Kampanya sonuçlarına bakıldığında insanların gönderdikleri içeriklerin %80’ninin pozitif olduğunu görüyoruz.
Markanın Pinterest’te böyle bir sayfası da var. Marka ekibi dijital dünya ile gerçek hayatı birleştiren bu tür projelerin internette etkileşimi artırdığına inanıyor.

Marka burada gördüğünüz ve satışta olan kahve kupasını insan boyutlarında üretiyor ve Pinterest sayfalarının arasına koyuyor. İnsanlar etiketi kullanarak bu kupayla sayısız içerik üretmiş Twitter ve Instagram’da.