Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Star Wars’un Ölüm Sahneleri Piksellerle Canlandı

Star Wars’un Ölüm Sahneleri Piksellerle Canlandı

Brezilyalı animasyon sanatçısı Filipe Costa, Star Wars evrenindeki ölüm sahnelerini, kendi uslubuyla canlandırıp pikselle öldürdü.

Brezilyalı animasyon sanatçısı Filipe Costa, 8-bit pikselleri kullanarak popüler kültürü yeniden canlandırıyor. Youtube’da PipocaVFX olarak bilinen sanatçı, Game of Thrones’un 5. sezonunun bitmesini takiben, seri boyunca yaşanan unutulmaz ölüm sahnelerini piksellerle canlandırmıştı.

Star Wars’un 7. filmini geride bırakıp sosyal medyada neredeyse her sahnesinin suyunu çıkardıktan sonra PipocaVFX de tüm Star Wars filmlerindeki ünlü karakterlerin ölüm sahnelerini yeniden canlandırmış. Yani bu çalışma, tüm filmlerden belirli sahnelerin kesilerek bir araya getirildiği bir temcit pilavı değil, sanatçının yeniden yarattığı minik kesitler. Ve tüm Star Wars filmleri diyince, tam anlamıyla tüm filmleri kastediyor. İlk üçleme, ikinci üçleme ve 7. filmden karakterlerin ölümlerine tanık olacaksınız. Bu nedenle aralarından izlemedikleriniz varsa, spoiler riskini göze almakta fayda var.

Görsel; PipocaVFX, Youtube