Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Spring Is Weird: GAP’in Instagram’da Yayınlanacak Mini Dizisi

Spring Is Weird: GAP’in Instagram’da Yayınlanacak Mini Dizisi

GAP'in bahar koleksiyonuna yönelik hazırlanan 12 bölümlük mini dizisi Instagram üzerinden yayınlanacak.

Geçen yıldan beri video formatında reklam kampanyalarına ev sahipliği yapan Instagram son olarak bahar koleksiyonu kampanyası şerefine GAP‘le iş birliğinde bulundu. 

Little Miss SunshineRuby SparksThe Emperor’s Club gibi filmlerden tanıdığımız oyuncu Paul Dano ile oyuncu ve Marcel the Shell adlı with Shoes On adlı stop-motion animasyonun yaratıcılarından Jenny Slate‘in yer aldığı “Spring Is Weird” adlı mini dizinin her bölümü 15 saniyeden oluşuyor. 12 bölümden oluşan dizinin konusu ise ikilinin aniden gelişen aşkı dışında, hayatlarıyla ilgili neyin gerçek neyin sosyal içerik olduğuyla boğuşmalarıymış. Dizide ilkbaharın tekinsiz hava durumu ve ilk randevu için kıyafet ipuçları gibi detaylar da bulunacakmış.

Bu hafta ilk bölümü yayınlanan mini dizi, markanın Instagram hesabının yanı sıra randevu sitelerinde ve uygulamalarında da öne çıkacakmış. #APerfectFit etiketinin takipçileri ise dizide ön plana çıkan “Resolution Denim” modeli için özel indirimler yakalayabilecekmiş.

Dizi YouTube kanalından da takip edilebilecek gibi görünüyor. En azından sadece birinci bölümünü Youtube’dan yayınlama gibi bir stratejileri yoksa.

https://www.youtube.com/watch?v=pXsVlwyolSY
Instagram’ın geçmişte benzer format için anlaşma yaptığı markalar arasında Activision, Banana Republic, the CW network, Disney, Lancome bulunuyor.

Kaynak

Görseller ilk bölümden alınmıştır.