Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Spor Sırasında Size Koçluk Yapan Güneş Gözlüğü: Oakley Radar Pace

Spor Sırasında Size Koçluk Yapan Güneş Gözlüğü: Oakley Radar Pace

İhtiyacınız olan tüm motivasyon ve antrenör yönlendirmesi Radar Pace ile gözünüzün üzerinde.

Oakley ses ile aktif hale gelen sanal koç Radar Pace‘i satışa sundu. Intel ile birlikte geliştirilen akıllı gözlükte yer alan mikrofon ve kulaklık sistemi, sanal koçunuz ile konuşmanızı, spor rutininiz içinde yönlendirmeleri almanızı sağlıyor.

Akıllı gözlük deyince Google Glass gibi gözününüzün önünde verinin uçuştuğu sanal gerçeklik gözlüğü aklınıza gelmesin. Bildiğimiz gözlük gibi görünüyorlar, camlarına herhangi bir bilgi yansıtmıyor. Koçunuzla konuşmalarınız Intel Real Audio ses sistemi ile gerçekleşiyor. Gözlüğün üzerinde ivmeölçer, jiroskop, barometre, nem ve yakınlık sensörleri yer alınıyor.

Özellikle koşucular, bisiklete binenler için geliştirilen gözlük, onla konuşmaya başladığınızda tüm veriyi kendi mobil uygulamasından derleyerek sunup, sizi yönlendiriyor. Özel bir hedefiniz varsa , ona uygun antreman programı çıkartıyor. Gözlük kalp atış düzenini takip edemiyor ancak herhangi bir kalp atış hızı sensörünü ayrıca alıp, tanımlarsanız, onun verisini spor programınızı düzenlerken kulanabiliyor.

Gözlüğü cep telefonuna Bluetooth ile bağlandıktan sonra kulaklıklardan isterseniz müziklerinizi dinleyebilir, isterseniz çağrılarınızı gözlük üzerindeki tuşlarla yapabiliyorsunuz.

Güncelleme: 06.03.2017
Radar Pace, SXSW 2017 Interactive Innovation Awards finalistleri arasında yer alıyor.

Görsel: Oakley