Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sony Xperia Ion’larla Çekilen Müzik Videosu

Sony Xperia Ion’larla Çekilen Müzik Videosu

Akıllı telefon üreticileri arasında kızışan rekabetle, neredeyse hergün yeni model telefonlar görür olduk piyasada. İhtiyaçlara göre farklı özelliklerde çıkan telefonların kullanıcılar tarafından tercih edilme sebepleri ise değişken olmakla birlikte ağırlıklı olarak ekran kaliteleri, kamera özellikleri, boyutları ve web'te gösterdikleri performansları.

Sony de genç hedef kitleye yönelik Xperia serisi telefonlarında daha çok çokluortama ağırlık vererek fotoğraf ve video çekim kalitesiyle rakiplerinden farklılaşmak istiyor. Lansmanlar ve çeşitli tanıtım etkinlikleri de tabii ki bu doğrultuda gerçekleşiyor.

Indie müzik grubu Metric ve Sony işbirliğiyle grubun Synthetica adlı parçasına, Sony'nin yeni akıllı telefonu Xperia Ion'larla bir müzik videosı çekilmiş. Grup, New York'ta bir otel çatısında canlı performans gösterirken izlemeye gelenler, kendilerine dağıtılan telefonlarla değişik açılardan HD kalitesinde görüntüler yakalamışlar ve bu görüntüler daha sonra tek bir videoda birleştirilmiş.

Bu da yapım aşamasını anlatan video: