Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Skoda’dan Köpeğinize Özel Emniyet Kemeri

Skoda’dan Köpeğinize Özel Emniyet Kemeri

Çek otomobil firması köpek sahibi kullanıcılarının hayatına kolaylık sağlıyor.

Köpeğinizle seyahat etmenin kendine özgü zorluklarının olduğu (özellikle de uzun bir süre araçta sabit noktada tutamamak ve bununla birlikte olası kaza, yaralanma ihtimallerini yaşamak) bir dünyada en etkili çözümün köpeklere özel emniyet kemeri olduğunu düşünenleri Skoda sevindirecek.

Çek otomobil firması dört farklı bedende, tasmalarla birleşebilen emniyet kemeri tasarımıyla köpeğinizle beraber güvenlik bir sürüş yaşamanızı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Köpekler için emniyet kemeri tasarımlarının herhangi bir kaza durumunda yarardan çok zarar sağlayabilme ihtimalleri de mevcut. İki yıl önce yapılan bir araştırma bu yöntemin kazalarda çok etkili olmadığını ortaya çıkartmıştı ve bununla beraber köpekler için en uygun emniyet kemeri modelleri tartışılmıştı. Skoda’nın da emniyet kemeri tasarımını bu gözle değerlendirmek faydalı olabilir.

Otomobil firması köpek sahiplerinin hayatını sadece emniyet kemeriyle kolaylaştırmıyor. Su geçirmeyen arka koltuk koruması köpeğinizin dökülen tüylerini, bulaştığı kiri, çamuru dert etmemenizi sağlıyor. Kolayca yıkanabilen koruma yüzeyi de köpeğinizin hareket alanını sınırlıyor. Aracın bagaj bölümü için parmaklık tasarımı da valizlerinizle köpeğiniz arasına sınır çekmenize imkan tanıyor.

Görseller: Inhabitat