Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
SkipIt – Reklam Videolarını Para Ödeyerek İzlemeden Geçebilme Servisi

SkipIt – Reklam Videolarını Para Ödeyerek İzlemeden Geçebilme Servisi

Markaların sanal alemdeki tüketiciye ulaşmasında, internet videolarındaki tanıtıcı reklamların popülerliği gitgide artmakta. Ancak bu reklam yönteminde, kullanıcıların genelde videoyu izlemeden geçmesi markalar için büyük bir problem teşkil ediyor. Bu sorunun çözümü için de Solve Media kısa bir sure önce farklı bir alternatif geliştirip, video reklamlarında tüketiciye mesaj yazdırma yöntemini ortaya çıkarmıştı.

Hem internet kullanıcısı hem de reklam veren açısından can sıkıcı bu olaya bir de SpotXchange el atarak, videolarda karşımıza çıkan reklamları izlemeden geçebilmemiz için 'Skipit' adında ödemeli bir reklam geçme servisi hayata geçirdi. 

İlk kayıt esnasında 5 adet ücretsiz reklam geçme – skip- hakkı veren Skipit ile videoları reklamsız izlemeye devam edebilmek için aynı sosyal oyunlardaki gibi reklam geçme hakları satın almanız gerekiyor (1 dolar=10 reklam geçme hakkı).

Böylece Skipit'e üye olanların reklamları izlemeden geçmeleri sayesinde, reklam veren de izlenmeyen reklamı üzerinden şirkete ödeme yapmamış oluyor.