Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sinan Tuncay’ın Kağıt Bebekleriyle Tadımlık Yeni Yıl Halleri

Sinan Tuncay’ın Kağıt Bebekleriyle Tadımlık Yeni Yıl Halleri

Yönetmenliğini Sinan Tuncay'ın gerçekleştirdiği Tadım'ın yılbaşı kampanyasında her evde farklı hikayelerle karton bebekler yer alıyor.

Sanatçı ve yönetmen Sinan Tuncay’ın kağıt bebeklerini Evdeki Yaratıcılar serimizin üçüncü programında konuşmuş kağıt bebeklerin öyküsünü Sinan Tuncay’dan dinlemiştik. Karantina döneminde gününün nasıl geçtiğini kendi portrelerinin yer aldığı kağıt bebeklerle canlandıran Sinan, Tadım’ın yılbaşı kampanyasının yönetmenliğini üstleniyor.

sinan tuncay

Tadım Apartmanı sakinlerinin yılbaşı planları

The Planner Co tarafından yaratılan Tadımlık Yeni Yıl Halleri başlıklı reklam filmi oyuncu ve seslendirme sanatçısı Harun Can tarafından seslendiriliyor. Tadım Apartmanını’na gencinden yaşlısında farklı karakterlerde kağıt bebekler bulunuyor. Her evde farklı hikayeler yer alırken evlerdeki her küçük detay Sinan Tuncay’ın dokunuşunu hissettiriyor. Prodüksiyonunu Pinkyellow Studio’nun üstlendiği reklam filminin sanat yönetmenliğini ise Rehan Miskci gerçekleştiriyor.

Evdeki Yaratıcılar’da da değindiği üzere Sinan Tuncay New York’ta yaşıyor. Bu kampanya için İstanbul ve New York arasında çevrim içi toplantılar yapılarak proje hayata geçiriliyor. Karton apartmanın ve sakinlerinin yapımı ile birlikte çekimler dört hafta içinde tamamlanıyor. Tadım, sevdiklerimizden ayrı kalmak durumda olacağımız bu yılbaşında çerezlerin geceye eşlik edeceğini hatırlatıyor.

Künye

Müşteri: Tadım
Ajans: The Planner Co
Yönetmen: Sinan Tuncay
Sanat Yönetmeni: Rehan Miskci
Prodüksiyon Şirketi: Pinkyellow Studio
Görüntü Yönetmeni: Jaka Vinsek
Prodüksiyon Asistanı: Kate Stone
Seslendirme: Harun Can
Müzik ve Ses Tasarımı: Eray Polat
Görsel Efekt: Umut Selim Örnek
Özel Teşekkür: Esin Tuncay, İbrahim Tuncay, Eda Gökşahin, Oya Gökşahin, Semih Levi, Ceren Sönmez, Bike Kefeli and Sean McNanney

Görsel: YouTube