Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sevdiğinizin 3 Boyutlu Baskı İle Basılan Versiyonunu Cebinizde Taşıyın: Minifigür

Sevdiğinizin 3 Boyutlu Baskı İle Basılan Versiyonunu Cebinizde Taşıyın: Minifigür

Minifigür istediğiniz kişinin cep boyutunda, 3 boyutlu baskı ile basılmış figür versiyonunu kısa zamanda size teslim edebiliyor.

Geçtiğimiz hafta Türkiye’nin şu an için tek 3 boyutlu baskı mağazası olan 3Dörtgen’de gerçekleşen 3 boyutlu baskı eğitimine katıldım, orada 3Dörtgen’in hazırlıkları üzerinde olduğu Minifigür‘ün haberini aldım. O gün paylaştığım birkaç fotoğrafta Minifügür ile basılmış 3Dörtgen’in kurucusu Furkan Bey’i göreceksiniz.

Bu haberde 2012 yılında bahsettiğimiz figürler artık Türkiye’de. Minifigür ile kendinizin ve sevdiğinizin 3 boyutlu baskı ile basılmış versiyonunu masanıza koyabilir, hatta cebinizde taşıyabilirsiniz 🙂 Bir 3Dörtgen projesi olan Minifigür’de şu an sevgililer gününe özel bir kampanya var. Sizin ve sevgilinizin 3 boyutlu baskı ile basılmış figürünü basan Minifigür yakında yalnızca istediğiniz kişiyi de tek olarak basabilecek.

Minifigür kişilerin yüz fotoğraflarını dijital ortamda modelliyor ve seçilen karakterin bedeniyle birlikte figürü oluşturuyor. Karakterinizi seçiyorsunuz, siteye sağdan, solgan ve önden 3 fotoğrafınızı yüklüyorsunuz önce, sonra sevgiliniz kapınızda, en sonda da cepte!

Karakterler aşağıdaki gibi, figürleri tek tek basabileceğimizde ben de Minifigür’ün müşterilerinden biri olacağım 🙂

Türkiye’de hizmet veren bir de böyle bir uygulama var, Bobblehead.