Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Selim Ünlüsoy Ogilvy İstanbul’dan Ayrılmasını Özel Bir NFT ile Taçlandırıyor

Selim Ünlüsoy Ogilvy İstanbul’dan Ayrılmasını Özel Bir NFT ile Taçlandırıyor

Ogilvy İstanbul’dan ayrılıp yeni maceralara yelken açan Selim Ünlüsoy, çalışma döneminde biriktirdiği anılardan oluşan Minted Memories isimli NFT’siyle ajansa vedasını farklı bir dokunuşla yapıyor.

NFT pazarları farklı projeler ve yaratıcı fikirlerle çeşitleniyor ve renkleniyor. Kimi işler tasarımıyla öne çıkarken bazı işlerde iyi düşünülmüş ve uygulanmış bir fikir dikkatleri üzerine çekebiliyor. Selim Ünlüsoy’un aynı zamanda Ogilvy İstanbul’a vedası niteliği taşıyan NFT de fikir olarak iyi düşünülmüş, farklılık yaratan, NFT’yi içinde bulunduğu duruma göre yeniden yorumlayan bir iş.

Minted Memories, Ogilvy İstanbul’daki çalışma arkadaşlarına ve buradaki güzel zamanlarına bir saygı duruşu niteliğinde

Ogilvy İstanbul ECD’si Selim Ünlüsoy ajanstaki yedinci yılının ardından yeni bir maceraya atılmak üzere ayrılıyor. Bu süreç içerisinde bizim de haberini yazdığımız Ogilvy İstanbul’un kampanyalarında ve projelerinde idari yaratıcı yönetmenlik rolünü üstlendi. Ajansa vedasına da fark yaratan bir dokunuş ekleyen Selim, Minted Memories isimli işiyle çalışma süresince biriktirdiği anıları ve deneyimleri tek bir potada eritiyor.

selim ünlüsoy

Ogilvy İstanbul’da 2015 ile 2021 yılları arasında birlikte yarattığı ve birlikte çalıştığı iş arkadaşlarına sevgi ve takdir nişanesi olarak sunulan Minted Memories, en unutulmaz anların yer aldığı onlarca fotoğraftan oluşuyor. Selim Ünlüsoy, Rarible’da listelediği Minted Memories’in sadece güzel anılara bir teşekkür etme şekli olduğunu söylerken herhangi bir şekilde satılmayacağının bilgisini de paylaşıyor.

Bu yıl SXSW boyunca kendi görüşlerini ve deneyimlerini Instagram üzerinden festival boyunca çeşitli formatlarda yaratıcı bir biçimde takipçileriyle buluşturan Selim Ünlüsoy’un Instagram’ına da buradan göz atabilirsiniz.

Görsel: Instagram