Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Sağlam Koruma Sağlayan Kompostlanabilir Bardak Taşıma Çantası

Sağlam Koruma Sağlayan Kompostlanabilir Bardak Taşıma Çantası

NOS; gıda dağıtım endüstrisindeki israfı azaltmayı amaçlayan, kompostlanabilir ve yeniden kullanılabilir bir nakliye çözümü olarak "Paper Pulp Delivery Briefcase"i tasarladı.

Paper Pulp Delivery Briefcase’in ilk dikkat çekici yönü, benzerlerine kıyasla bardakları çok daha sağlam bir şekilde korumaya alması. Çoğu kahve taşıma aparatı dökülmelere, kahvenin soğumasına ve ziyan olmasına neden olurken Paper Pulp Delivery Briefcase bunun önüne geçecek özelliklerle donatılmış. Kahve şirketlerinin teslimat sistemi için tasarlanan çanta aslında bireysel kullanım için dahi çok cazip duruyor. Sevdiklerinize kahve götürmek üzere yaptığınız bireysel alışverişlerde de kahve taşıma aparatı yerine bu çantayı kullanmak çok cazip görünüyor.

Kahvenin dökülmesini ve soğumasını önleyen sürdürülebilir çözüm

NOS‘un bardak taşıma çantası; farklı fincan boyutlarına uyabilen, içecekleri saklamak için entegre bir tepsisi olan, ısıyla şekillendirilmiş bir kapaklı sisteme sahip. Ayrıca siparişin hazırlanmasından teslimata kadar her aşama düşünülerek tasarlanmış. İç içe geçerek istiflenebilen profili, tezgah alanını optimize ederek baristaların içecekleri doğrudan içeriye yerleştirmesine, ardından kapatıp dağıtıma paslamasına olanak tanıyor. Hafif, tek malzemeli kağıt hamurundan üretilen çevre dostu tasarım, içecek sıcaklıklarını koruyor. Üstelik üretiminin de kolay olduğu vurgulanıyor. Özelleştirilebilir malzeme ve renk seçenekleriyle farklı şirketlerin, farklı dağıtım sistemlerine uyum sağlayacak şekilde kurgulanmış.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

NOS (@nosdesign)’in paylaştığı bir gönderi

Meksika merkezli tasarım danışmanlık şirketi NOS, bu taşıma çantasıyla altı içeceğe kadar taşıma kapasitesine sahip geleneksel tek kullanımlık ambalajlara sürdürülebilir bir alternatif sunuyor. Kuryeler ve dağıtım şirketleri tarafından birden fazla kullanım için tasarlanan çanta, kullanım ömrü sona erdiğinde kompostlanabiliyor veya geri dönüşüm tesislerine gönderilebiliyor. Sipariş ayrıntıları ve kalite mühürleri için tasarlanmış ergonomik kulplar ve alanlar ile Paper Pulp Delivery Briefcase, çevreye duyarlı olduğu kadar işlevsel açıdan da yüksek performans sunuyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

NOS (@nosdesign)’in paylaştığı bir gönderi

Yabani Kahve Türlerinin %60’ı Tehlike Altında

Görsel: NOS