Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı

Sadece iyiler görebilir!

Eğlenceye doyduğum an bu andır! Onlarla bu kadar geç tanışmanın verdiği hüzün, onları tanımanın verdiği heyecan… Duygularımı anlatamıyorum çünkü artık benim de oyuncaklarım var. Her ne kadar paketlerin üstünde 0-6 yaş arası içindir uyarısı bulunsa da… Ben Brio’larımı çok sevdim! İnanılmaz güzeller ve sadece benim değil aslında hepimizin hayatında önemli görevleri var. Onları daha önce nasıl farkemediğimize hiç anlam veremedim, inanamayacaksınız ama onlar yıllardır bilgisayarlarımızın içindelermiş. Acaba Şirinler gibi kötü insanlara gözükmedikleri için mi göremedik onları. Lütfen bilgisayarınızı daha dikkatli inceleyin bundan sonra, onları çok seveceksiniz! 

Çizgi filmleri
bile var onların, yoksa daha önce izlememişmiydiniz…Aaa şunu izleyin ama!!
İzlediyseniz onların sizlerle yaşadığına inanmışsınızdır. EMO e-maillerimizi dağıtıyor, BERNIE ve LAZIE CD yazıcımız, DEX bizi tehlikelerden koruyan araştırmacı dostumuz ve onun uçan bir aracı var, TURNER geri dönüşüm kutumuz elinden her iş geliyor yeter ki yeşil tünelinin yanında olsun. VIRO, POP-UP ve PARA başımızın belaları ve her yere girebiliyorlar. Spam yapıyorlar, pop-up pop-up diye her yerden zıplıyorlar ve de bulaşıcılar! Daha iyi tanımak için dostlarımızı ülkemize getiren firmanın Türkçe’ye çevirdiği metinleri okuyun.


İŞTE TAM BURADA İŞLER DEĞİŞİYOR!
Buraya kadar okuduğunuz yazılar içimdeki lego ve oyuncak hastası çocuğun yazdıklarıydı. Şimdi çizgi filmleri, lego tarzı hazırlanmış ve bildiğimiz tren rayları üzerinde gezen oyuncakları kenara bırakıyor ve bilgisayar çocuğusun kendine gel diyorum kendi kendime. Henüz gelemedim tabii! Ehee…

Brio Network 1.0 ürünleri gelişen internet dünyasına nasıl ayak uydurdu bundan bahsetmek istiyorum.

Brio Network İsveç’te başlayan bir oyuncak akımı tıpkı legolar gibi çocukların ilgisini kolayca çekmiş ve çocuklara bilgisayar ve internet konusunda şirin bir önizlenim sağlamış. Ama internet ve bilgisayar eski tek düzeliğinden bambaşka bir görselliğe kavuşunca bizim Brio’larımız da nasibini almışlar tabii! Bu hızlı yükselişe dayanamayan Brio Network pes etmemiş ama! Önce şirket yepyeni bir kadro kurmuş. Trendi yaşayan, hisseden genç beyinleri oyuncak şirketinin içine doldurmuşlar.

Brio Network 1.5 demişler bu yeni ekibin oyuncaklarına. Tıpkı web 2.0 dediğimiz gibi! Bu doğru hamlelerin ardından, tabii ki trendi yakalayan mükemmel bir çalışmayla yine çocukların hatta internetini severek kullanan herkesin seveceği mükemmel bir web sitesinde yepyeni ve eski Brio’larımız bizlerle.

Brio Network 1.5‘in web sitesine tıkladığınız an içinden kaç dakikada çıkacağınızı hesaplamak isterdim. Benimkisi galiba biraaaz uzun sürdü! İnanılmaz eğleneceğinizi garanti ediyorum. Değişen dünyalarımızı da siteden çıktıktan sonra bir iki dakika olsın sorgulamakta yarar var. Nerdee o eski günler mi diyeceksiniz, yoksa yüzünüzdeki tebessümle sörfünüze devam mı edeceksiniz!
Bu mükemmel çalışma daha önce Nokia, Adidas gibi dev markalarla çalışan İsveç’in bol ödüllü reklam ajansı Farfar‘ın.