Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Tictoc’la Revizyonlarda Anlaşmak Da Çok Kolay! [advertorial]

Tictoc’la Revizyonlarda Anlaşmak Da Çok Kolay! [advertorial]

Tictoc mesajlaşma uygulamasının masaüstü sürümünde, ekran görüntüsü almak ve istediğine zahmetsizce yollamak çocuk oyuncağı.

Popüler mesajlaşma uygulaması Tictoc‘un en önemli özelliklerinden birisi, cep telefonumuzdan başladığımız muhabbete bilgisayarımızdan da devam edebiliyor olmamız. Masaüstünden Tictoclarken tek tuşla ekran paylaşma özelliğinin reklam ajansları ve marka yöneticileri arasındaki iletişimi kolaylaştırabileceğini biliyor muydunuz?

Tictoc ekran paylaşma özelliğiyle görselde veya metinde yapılması gereken düzeltmeyi başka yazılımlarla hiç uğraşmadan kolayca gönderebiliyoruz. Tictoc masaüstü uygulamasındaki Clipboard‘a tıklayıp göndermek istediğimiz görüntüyü işaretlemek yeterli!

Tictoc’u hemen indirmek icin: tictoc.net

Ekranımızdaki bir görüntüyü dosyayı saklamak, uygun formata dönüştürmek ya da dosya boyutunu küçültmek gibi işlemlerle uğraşmadan karşımızdaki kişiye gönderebilmek; hem ajans tarafında, hem de marka tarafında günlük iletişimde büyük bir hız ve kolaylık sağlayabilecek bir özellik.


Şekil 1: Paylaşmak istediğim görüntü ekranımda.


Şekil 2: Tictoc’ta tek bir tuşa basıp ekranda göndermek istediğim bölümü işaretliyorum ve bum! Görüntü paylaşıldı bile!

Reklamcının, iletişimcinin hayatını kolaylaştıracak özellikler Tictoc’tan, revizyonları doğru şekilde yönetip işleri hızlı bir şekilde onaylamak sizden!