Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Reklamcılar Platformu Krize Karşı “Çözüm Masası” Toplantılarını Başlattı

Reklamcılar Platformu Krize Karşı “Çözüm Masası” Toplantılarını Başlattı

Reklamcılar Platformu, sektörün içinde bulunduğu krizden çıkabilmesi amacıyla düzenlediği ilk "Çözüm Masası" toplantısını gerçekleştirdi.

Reklamcıların sektörde yaşadığı sorunları duyurmak ve çözüm üretmek amacıyla kurulan Reklamcılar Platformu, ekonomik krizle daha daha derinleşmekte olan olumsuzluklara dur demek için Çözüm Masası toplantılarını başlattı.

30 Eylül Cumartesi günü Workinton/Levent 199’da gerçekleştiriln llk toplantıya, Türkiye’de faaliyet gösteren ilk 20 reklam ajansı davet edilmiş. Davetli ajanslardan yarısı olumlu dönüş yapmış. Katılanlar ise Happy People Project, Havas İstanbul, Jüpiter, PunchBBDO, VMLY&R, We İstanbul, Wunderman Thompson Türkiye ile RP temsilcileri olmuş.

İlk Çözüm Masası’nda konuşulanlarla ilgi henüz detaylı bilgi açıklanmadı

Reklamcılar Platformu, bu ilk toplantıyı sosyal medyada “Sektör tarihinde ilk kez çalışanlar ve ajanslar diyalog zemininde buluşarak, içinde bulunduğumuz krizden çıkmak adına önemli bir adım attı.” şeklinde duyurdu. Ancak toplantıya masaya yatırılanlarla ilgi detayları açıklamadı.

Haberi hazırlarken biz “Peki ama hangi adımlar atıldı?” sorusunu sormadan edemedik. Sektör çalışanlarının da “bilgi” beklentisi içinde olduğunu tahmin etmek zor değil. Dilerim en kısa zamanda detaylı bir açıklama gelir.

Reklamcılar Platformu Çözüm Masası’nın ikincini “tam katılım hedefiyle, önümüzdeki günlerde yapmayı hedefliyor.

Görsel: Reklamcılar Platformu