Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Radyo Babylon ve Mood Council

Radyo Babylon ve Mood Council

İstanbul'un efsane kulüplerinden Babylon'la ilgili advertorial gibi bir haberle karşınızdayım 🙂

Bir süredir yayında olan Radyo Babylon'u internet sitesinden ve cep telefonlarından dinleyebiliyoruz. Ovi ve iPhone için uygulamalarını hemen indirip Radyo Babylon'a bağlanın.

Radyo Babylon'da bu akşam Mood Council adlı eğlenceli bir program var. Alara, Berin ve Cüneyt'in hazırladığı ve sunduğu Mood Council, sosyal medya benziniyle çalışan bir program. Twitter'da #moodcouncil etiketiyle @radyobabylon yazarak girdiğiniz gönderilerinize kendinizi nasıl hissettiğinizle ilgili bir şeyler yazıyorsunuz, programcılar da program esnasında sizin modunuza uygun bir şarkıyı sizin için çalıyor. Bu esnada hem radyoda, hem de isteği yaptığınız mecrada size yanıt veriliyor. Twitter kullanmıyorsanız Facebook duvarına da yazabilirsiniz isteğinizi: facebook.com/MoodCouncil

Mood Council saat 22.00'de başlıyor. Bugün ben de ruh halimle ilgili bir şeyleri göndermiştim, bakalım ne çalacaklar benim için?

Not: Babylon'un etkinlikleriyle ilgili bilgi alabileceğiniz bir uygulaması (Ovi ve iOS) ve Babylon Dergi'nin iPad versiyonu da (iOS) iTunes'dan indirilebiliyor.