Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
projeler için ucuz kast: dirty cheap casting

projeler için ucuz kast: dirty cheap casting

Özellikle web projelerinde müşterinin ve ajansın kalbini en çok rahatsız eden olaylardan biri kast parasıdır.

Bu tür sorunları bir nebze ortadan kaldırabilecek bir kast ajansı ile sizi tanıştırmak istiyorum. Bütçeniz kısıtlı ise ya da yeni yüzler arıyorsanız Dirty Cheap Casting sizin işinize yarayabilir.

Dirty Cheap Casting‘i kullanırsanız kast için ayrıca ajansa ödenen kocaman komisyon paralarını ödemiyorsunuz. Kastları doğrudan web sitesi üzerinden buluyorsunuz ve iletişime geçiyorsunuz. Yani Dirty Cheap Casting buluşma platformu diyebiliriz.

Sitede DCC etiketi olan kastlar; stüdyo çekimi, fotoğraf ve video görüntüsü olanlar.

Şu ana kadar deneme amaçlı hizmet verdikleri prodüksiyon firmaları ve reklam ajansları:
PTT Films, Alametifarika, Rafineri, Kala Yapım, BBDO…

Hangi markalar ve kampanyalar da kullanıldılar derseniz; Ruffles, Sprite, Aile İçi Şiddete Son Sosyal Sorumluluk Kampanyası, Turkcell, Kanal D gibi markaların online ve ATL reklam projelerinde kullanıldı.
 
Sistemde şu anda 2000’in üzerinde AYOR (At Your Own Risk), 300 kadar da DCC (Dirty Cheap Casting) kayıtlı üye varmış.  Ayda 30 kadar DCC ekleniyor.

AYOR:  Dirty Cheap Cast’ın henüz görmediği internet üzerinden başvuranlar oluyor. 

Sistemde AYOR iletişim bilgisi almak 3 kredi, DCC iletişim bilgisi almak 6 kredi. Aylık kullanım ücreti karşılığı 25 kredi sahibi oluyorsunuz, harcamazsanız bir sonraki aya aktarım oluyor. (kontağa geçip ücreti öğrenebilirsiniz).

Aşağıdakiler de DCC’nin kendilerini  tanıtmak için kullandıkları radyo spotları: