Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pokémonlar Akıllı Telefon Klavyesinde

Pokémonlar Akıllı Telefon Klavyesinde

Pokémon GO'nun zirveye çıkmasını fırsat bilen iki Fransız tasarımcı, akıllı telefonlar için Pokémon karakterlerinin yer aldığı konsept tasarım Pokémoji Klavye'yi hazırladı.

Pokémon GO çılgınlığı dünyayı kasıp kavururken, iki Fransız tasarımcı insanların mesajlaşırken birbirlerine Pokémon gönderebilecekleri Pokémoji Klayve projesiyle karşımızda. Kévin Magalhaes ve Laureen Minet tarafından tasarlanan konsept tasarım Pokémoji; basit bir renk paletiyle, 3B efektler olmadan yalnızca 2B hazırlanan Pokémon karakterlerinin yuvarlak simgelerini içeriyor ve bu eğlenceli karakterleri parmaklarınızın ucuna getiriyor.

Pokémon Shuffle karakterlerinin yeniden tasarlanması ile oluşturulan Pokémon emoji’leri akıllı telefonlarda ve saatlerde yer alan standart emojilerle aynı şekilde kullanılıyor. Pokémoji’ler arasında Charmander, Pikachu, Venusaur, Blastoise gibi Pokemon deyince ilk akla gelen karakterlerin yanı sıra farklı Pokétopları da bulunuyor.

Magalhaes ve Minet, proje için Pokémoji+ adında bir de uygulama geliştirmiş. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar seçtikleri karakterlerle duvar kağıtları yaratabiliyor, tasarımlarını akıllı telefonlarında ve Apple Watch’larında kullanabiliyor.

Görsel: Behance