Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Plajların Huzur Verici Doğası Talihsiz Olayları Unutturabilir

Plajların Huzur Verici Doğası Talihsiz Olayları Unutturabilir

Sahilin huzur verici hissini Iggy Pop'un sesiyle birleştiren On the Beach absürt ve kötü anıların üstesinden gelmek için plajın iyi bir seçenek olduğunu gösteriyor.

Gencinden yaşlısına her kesimden ve sosyal sınıftan insan plajdayken kendini daha iyi ve daha huzurlu hisseder. Güneşin iç ısıtan etkisi, ayak parmaklarının arasında dolaşan sıcacık kumlar, çocukluk zamanlarından gelen huzurlu ve sakin anılar bu hissi oluşturmada etkilidir. Uncommon Creative Studio, uçuş ve otel alanında uzman seyahat şirketi On the Beach için gerçekleştirdiği kampanya ile plajda olmanın pozitif etkisine odaklanarak en kötü anıların bile sahilde unutulabileceğini göstermeye çalışıyor.

On the Beach plajın huzur verici etkisine odaklanıyor

Everything’s Better on the Beach isimli kampanya için yaratılan reklam filmleri insanların başlarına gelebilecek talihsiz olaylara odaklanarak plajların sakinleştirici etkisini gösteriyor. Jessica’nın çocuğunun okuluna götürdüğü kekler okulda tüm öğrencileri zehirliyor. Ancak Jessica sahilde güneşlendiği sırada bu kötü olayı çoktan unutmuşa benziyor.

Ebeveynleri en yakın arkadaşları tarafından baştan çıkarılan Sally’nin hikayesi de atlatılması zor gibi gözükse de plajda uzanan Sally bu durumundan hiç etkilenmiş gibi durmuyor. Sally’nin öyküsünü desteklemek amacıyla bir de internet sitesi açılmış. Sally’nin ebeveynlerinin ve en iyi arkadaşının yer aldığı internet sitesinde komik ve müstehcen sahneler yer alıyor. Böylelikle kampanyadaki hikaye desteklenmiş oluyor.

Iggy Pop kötü anıları sakin ses tonuyla anlatıyor

Kampanya için hazırlanan üç senaryo, rock ikonu Iggy Pop‘un ikonik sesiyle aktarılıyor. Dalgaların huzur verici sesine eşlik eden Iggy Pop karakterlerin başlarına gelen talihsiz olayların ayrıntılarını oldukça sakin ses tonu ile anlatıyor. Hikayelerinin işlendiği karakterler de oldukça keyifli bir yüz ifadesi ile senaryoya eşlik ediyor. Filmlerin yönetmenliğini Biscuit Filmworks prodüksiyon şirketinden komedi yönetmeni Jeff Low gerçekleştirdi.

On the Beach pazarlama direktörü Alan Harding kampanyanın merkezine plajın iyileştirici ve onarıcı gücünü koyduklarını vurguluyor. Modern yaşamın getirdiği günlük hayal kırıkları plajın, güneşin ve denizin hissettirdikleri sayesinde daha çekilebilir bir hale geliyor.

Künye

Müşteri: On The Beach
Ajans: Uncommon Creative Studio
Prodüksiyon Şirketi: Biscuit Filmworks
Yönetmen: Jeff Low
Editör: Saam Hodivala / Work Editorial
Yapımcı: Kwok Yau / Biscuit Filmworks
DOP: Dan Holland
Post Prodüksiyon: The Mill
Renklendirme: Seamus O’Kane / The Mill
VFX: David Wishart / The Mill
Ses Post Prodüksiyon: Jon Clarke & Mark Hills @ Factory
Seslendirme: Iggy Pop
Medya Ajansı: the7Stars
Website Fotoğrafları: Zeinab Batchelor
Website Cast Direktörü: Emma Garret

Görsel: YouTube