Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pixar Sanatçılarından Ödüle Doymayan Harika bir Kısa Film: Borrowed Time

Pixar Sanatçılarından Ödüle Doymayan Harika bir Kısa Film: Borrowed Time

Andrew Coats ve Lou Hamou-Lhadj tarafından yaratılan Borrowed Time, 5 yıllık emeğin ürünü olarak duygu yüklü bir hikaye anlatıyor.

Uzun yıllar boyunca Pixar çatısı altında üretim yapan animasyon sanatçıları Andrew Coats ve Lou Hamou-Lhadj, bağımsız olarak ürettikleri kısa filmleri Borrowed Time‘ı dijital mecralarda yayınlamaya başladı. 5 yıllık bir çalışmanın ürünü olan ve geçtiğimiz bir yıl boyunca kısa film festivallerini dolaşan Borrowed Time, vahşi batı’da yaşayan bir şerifin hayatından bir kesiti paylaşıyor.

Tisch Sanat Okulu‘ndan mezun olan ikili uzun yıllar Pixar’ın büyük yapımlarında görev aldı. Andrew Coats‘un künyesinde yer aldığı filmler arasında Inside Out, Rio ve Ice Age: Dawn of the Dinosaurs yer alırken Lou Hamou-Lhadj ise Toy Story 3 ve WALL·E gibi unutulmaz filmlere imza attı. Brave filminde ise ikili birlikte çalışma fırsatı buldu.

Yönetmenlerin geçmişine ve kısa filmin aldığı ödül sayısına bakmak 5 dakika ayırıp Borrowed Time’ı izlemek için yeterli motivasyon olacaktır.

Yönetmenlerin filmin yapım sürecine dair yorumları:

Güncelleme 30.10.2016

Yönetmenler filmi kısa süreliğine Vimeo’da yayınlama kararı almıştı. Sürenin sonunda Vimeo’dan gizlendi.

Görsel: Vimeo