Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Picker ile Arkadaşlarınızın Uygulamalarını Keşfedin

Picker ile Arkadaşlarınızın Uygulamalarını Keşfedin

"Telefonunu versene uygulamalarına bakayım." cümlesini sosyal ağa dönüştüren uygulama.

Akıllı telefonların en kıymetli yeteneği belki de uygulama marketlerinin olması. Bu sayede birçok insan kendi girişimleri için yeni mecralar buluyor, yeni fikirleri farklı şekillerde uygulayabiliyor. Telefonumuzun yeteneklerini arttıran yegane şey de bu uygulamalar oluyor.

Kullanıcılar arasında da sürekli olarak yeni keşfettiği ve beğendiği uygulamaları paylaşma, arkadaşlarına iletme hissi yer alıyor. Veya tam tersi, uygulama için telefon kurcalama. Tüm bu süreci bir sosyal ağa dönüştüren Picker, sade arayüzü ile beğendiğiniz uygulamaları hem sizin hem de çevreniz için arşivliyor. Uzun vadede uygulama marketlerinde kaybolmaktan çok daha etkin kullanıma da sahip olabilir.

Uygulama 3 temel işlevi bulunuyor, web’de ve mobilde beğendiğiniz uygulamaları yer imi olarak kaydetme, uygulamayı iTunes ve Google Play ile uğraşmadan uygulama üzerinden telefona yükleme ve arkadaşlarınızla paylaşma.

Şu an kapalı beta sürecinde olan Picker’ın beta tester‘ı olarak ekran görüntülerine yer veriyorum. Siz de Picker‘ın sitesi üzerinden iOS platformu için kaydolup geliştirme sürecine katkıda bulunabilirsiniz.

Görsel; Picker

Ekran görüntüsü; Bigumigu