Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Pepsi, Geleceğe Dönüş filmindeki Şişelerini Gerçeğe Dönüştürüyor

Pepsi, Geleceğe Dönüş filmindeki Şişelerini Gerçeğe Dönüştürüyor

Pepsi, Marty McFly ve Doktor’un geleceğe adım attığı 21 Ekim 2015’i, filmdeki şişelerinin aynısını satışa sunarak taçlandıracak.

Geleceğe Dönüş filminde Marty McFly’ın 2015 yılında karşılaştığı şeyleri acaba olacak mı diye heyecanla beklediğimiz yıllar uçup gitti. Ne Jaws’ın 19.’sunu görebildik, ne uçan arabaları ne tam anlamıyla hoop diye kendi bağcıklarını bağlayan ayakkabıları. Bazılarıyla ilgili denemeler yapılmış olsa da –Lexus Kaykay gibi- henüz filmdeki 2015’e dair tam anlamıyla gerçekleşmiş bir şey yok. (Görüntülü telefon görüşmelerini ya da 3 boyutlu filmleri saymazsak)

Pepsi, Marty McFly ve Doktor’un 2015 yılına ayak bastığı 21 Ekim tarihinin şerefine filmdeki Pepsi şişelerinden üretmeye karar vermiş. Böylelikle nihayet filme dair bir şey gerçekten gerçeğe dönüşmüş olacak!

Tanesi 20,15 Dolardan, internet üzerinden satışa çıkacak 6.500 adet Pepsi şişesini Geleceğe Dönüş hayranlarının havada kapacağı kesin.

Kampanya, Davie Brown Entertainment imzalı, ki ajans 1989 yılında sadece film için yaratılan hayali Pepsi Perfect ürünün de yaratıcısı.

https://www.youtube.com/watch?v=XrwRdzFP-fY

Görsel; adweek, Pepsi, Youtube