Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Otomobil Tutkunu Tasarımcı ve Mühendislere İki Önemli Yarışma

Otomobil Tutkunu Tasarımcı ve Mühendislere İki Önemli Yarışma

Otomotiv Proje Pazarı ve Otomotiv Komponent Tasarım Yarışması, yaratıcı fikirler arıyor.

İki önemli yarışma duyurusu yapmak istiyorum. Her ikisi de Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB) tarafından organize ediliyor ve her ikisinde de çok ciddi ödüller var. Son başvuru tarihleri 14 Mart 2014, katılmak isteyenler -özellikle üniversite öğrencileri- acele etmeli.
Otomotiv Komponent Tasarım Yarışması, hem üniversite öğrencilerinin, hem de konuya ilgi duyan herkesin katılımına açık. Yarışmada serbest katılımcılar ve üniversite öğrencileri için ayrı değerlendirme yapılacak ve her kategoriden ilk 3’e girenler ödüllendirilecekler. Birinciler 10.000, ikinciler 6.000, üçüncüler 3.000 TL ile ödüllendirilecek. Her kategoride 2.000 TL mansiyon ödülü de mevcut. Detaylı bilgiler aşağıdaki afişte ve burada.
Diğer yarışma ise, yine OİB’in düzenlediği Ar-Ge Proje Pazarı. Bu yarışma profesyonellerle sanayicileri bir araya getiriliyor. Akademik ve bilimsel araştırma faaliyeti yürüten üniversite araştırma merkezi ve firmalar, sanayiciler ile profesyonel olarak bu işle ilgilenen herkesin projelerinin sanayiye kazandırılması hedefleniyor. Burada ödüller daha büyük; birinci 50.000, ikinci 30.000 ve üçüncü 20.000 TL ile ödüllendirilecek. Ayrıca iki adet 20.000 TL’lik Ar-Ge özel ödülü de mevcut. Detaylı bilgiler aşağıdaki afişte ve burada.
Unutmadan: her iki yarışmanın jürisinde ben de görev alıyorum! Projelerinizi görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.