Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
3M’in “Invent a New Future Challenge” Yarışması İçin Geri Sayım Başladı

3M’in “Invent a New Future Challenge” Yarışması İçin Geri Sayım Başladı

3M’in üniversite öğrencileri arasında düzenlediği “Invent a New Future Challenge” yarışması için son başvuru tarihi: 11 Mart 2016

Ar-Ge ve inovasyona verdiği önemle nam salan 3M’in küresel arenada üniversite öğrencileri arasında düzenlediği “Invent a New Future Challenge” yarışması için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Yarışmaya katılmak isteyen öğrenciler 11 Mart 2016 tarihine kadar bu adresten yarışmaya başvurabilir.

Yarışmanın Türkiye ayağının kazananları, içlerinde Amerika, Kanada, Japonya, Meksika ve Brezilya’nın da olduğu 14 farklı ülkenin finalistlerinin yarışacağı büyük finale katılmak üzere 3M’in Amerika’daki genel merkezine gitme hakkı kazanacak ve yarışmayı takip eden 6 ay boyunca Türkiye’deki 3M yöneticilerinden mentorluk alma şansına sahip olacak.

Yarışmanın Türkiye ayağı Nisan ayında gerçekleşecek ve yarışmaya katılan öğrenciler bir vaka çalışmasını çözmeye çalışacak. Vaka sunanlar arasından 3M jürisinin seçeceği ilk iki öğrenci ise Temmuz ayında 3M’in Minnesota’daki genel merkezindeki finallere katılacak. Yarışmayla ilgili detaylı bilgi ve başvuru için şu adresi ziyaret edebilirsiniz.

İçlerinde Koç Üniversitesi’nden Berkay Soyer’in de olduğu, yarışmanın 2015 yılı kazananları:

Görsel; 3M