Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Olaya Bir de Bu Açıdan Bakalım Uygulaması Boxbee

Olaya Bir de Bu Açıdan Bakalım Uygulaması Boxbee

Yeni nesil geçici kiralanabilir depo modeli Boxbee'deki kutularınızı internetten veya akıllı telefonunuzdan takip edebiliyorsunuz.

Dijital dünyanın gerçek hayatımızın neredeyse önüne geçmesiyle, dijital ve mobil çözümler eskiden fiziksel olarak hayatımızda olan avantajları sanal dünyaya taşıyordu. Boxbee ise internet ortamında hayatımızı kolaylaştıran bir hizmeti gerçek dünyaya taşıyor. Daha küçük bir eve taşındığınızda, geçici olarak eşyalarınızı bırakmanız gereken bir dönemde olduğunuzda ya da herhangi bir sebepten depo kiralamanız gerektiğinde başvurabileceğiniz alternatif bir yol. Artık şehrin ortasında elinizdeki çantaları bile kiralık garajlara bırakabiliyorsunuz, bu da benzer bir uygulama.



Depoya kaldırmak istediğiniz fazla eşyalarınızı, bir depo kiralamaktan çok daha uygun fiyata sizin için saklıyor. Fakat bunu tıpkı ınternette kategorize ettiğiniz klasörlerinizle aynı mantıkta yapıyor. Uygulamanın ınternet sitesi üzerinden depoya gönderdiğiniz kutularınızı organize edebiliyor, fotoğraflarını çekip yükleyebiliyor, üzerlerine kısa notlar bırakabiliyorsunuz. İsterseniz internet sitesinden, isterseniz mobil uygulama üzerinden depolanan kutularınızın takibini yapabiliyor, ihtiyacınız olduğunda yalnızca ihtiyacınız olan şeyi geri çıkarabiliyorsunuz.
Tek bir kutu boyutu ve tek fiyatlandırma var, depoda kutunuzu tutmanın fiyatı ayda 6 dolar. Eğer geri isteyeceğiniz bir şey olursa bunun bedeli de her kutu için 2 dolar artı standart 15 dolar gönderim fiyatı.
Uygulamanın arkasında Yelp var.