Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Not Bilekliği

Not Bilekliği

Kenma’nın imzasını taşıyan Wemo, bileğinizde her an hafızanıza destek olmaya hazır, silinebilir bir not defteri olarak işlev görüyor.

Wemo, sürekli önemli hatırlatmaları not alması gereken hemşirelerden ilham alarak yaratılmış bir tür not defteri. Son anda gelen görevleri, hazırlıksız olduğunuz bir anda dahi hızlıca not almanız gereken şeyleri pratik bir şekilde bileğinize işleyebiliyorsunuz.

Su geçirmiyor, tekrar tekrar silinebiliyor

Japon tasarım stüdyosu Kenma’nın imzasını taşıyan Wemo, yalnızca medikal alan için değil; afet alanları, tarım alanları ya da şantiye gibi ortamlarda çalışanlar da düşünülerek tasarlanmış. Hatta hafıza sorunu yaşayanlar ve yaşla beraber bunamanın etkileriyle mücadele etmek zorunda kalanlar için de kullanışlı olacağı düşünülmüş.

wemo . #wemo #wearable #memo #memories #stationery #nurse #wrist #band #kenma

A post shared by kenma Inc. (@kenma_inc) on

Keçeli kalemlerle Wemo’nun üzerine yazılabiliyor ve sonradan parmakla ya da silgiyle not silinebiliyor. Dolayısıyla uzun süreler kullanılabiliyor. Islansa dahi üzerindeki notlar güvende oluyor. Wemo bileğinizdeyken ellerinizi rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Hatta Wemo bileğinizdeyken su altında olsanız da içiniz rahat olabilir.

Silikondan yapılan bu bileklikler, bazılarınıza 80’li yıllardan tanıdık gelebilir. Gerçekten de o yıllarda moda olan bilekliklere çok benziyor. Ancak tabii işlevsel olarak fark yaratıyor.

 

Görsel: Instagram, Designmilk