Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Nike’nin Kendi Kendine Bağlanan Ayakkabısı 28 Kasım’da Piyasada

Nike’nin Kendi Kendine Bağlanan Ayakkabısı 28 Kasım’da Piyasada

Nike'nin Mart ayında tanıttığı kendi kendine bağlanabilen ayakkabısı HyperAdapt 1.0, bu yıl Şükran Günü'nden hemen sonra piyasaya çıkacak

Geleceğe Dönüş filmiyle imrene imrene bitiremediğimiz kendi kendine bağlanan ayakkabılar mağazalarda yerini almaya hazırlanıyor. Gelecekte yaşama hissini uçan kaykay ve kendi kendine bağlanan ayakkabılarla aktaran bilim kurgu filmleri teknolojiye ilham vermeye devam ediyor. Nike de benzer şekilde geçtiğimiz Mart ayında kendi kendine bağlanan ayakkabısı HyperAdapt 1.0’ı tanıtmıştı.

Nike’nin halka ilişkiler yöneticisi Heidi Burgett, Twitter hesabından yaptığı duyuruyla, HyperAdapt 1.0 Şükran Günü’nden hemen sonraki Pazartesi, yani 28 Kasım’da mağazalarda yerini alacağını ve ziyaretçilerin deneyimleyeceğini duyurdu.

Bağcık yerine bant benzeri bir sistem kullanan HyperAdapt 1.0, bu teknolojiyi gelecekte tüm modellerine de uygulanacak. Fakat o zaman kadar tek bir model çehresindeki bu tasarımda tek bir tuşa basarak ayakkabıyı sıkılaştırmak ve gevşetmek mümkün.


Görsel: Nike