Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Audi, Çölün Ortasındaki Kulübede Yaşayıp R8 Sürmeye Davet Ediyor

Audi, Çölün Ortasındaki Kulübede Yaşayıp R8 Sürmeye Davet Ediyor

Audi, otomobil kullanmak için yaşayanları Airbnb’de ilan verdiği, çölün ortasına yer alan kulübesinde kalmaya ve R8 sürmeye davet ediyor.

Audi, Airbnb ile ortaklaşa düzenlediği kampanya ile, tek tutkusu otomobil kullanmak olan ve bunu saatte 330 km hızla giden R8’le her şeyden uzak bir yerde yaşamak isteyenleri Death Valley (Ölüm Vadisi) çölünün ortasına inşa ettiği, konfora yönelik ayrıntıları ince ince düşünülmüş kulübesine davet ediyor. Otomobil ve konaklamayı bir araya getiren kampanyada Venables Bell & Partners imzası bulunuyor.

Airbnb sayfası üzerinden kiralanabilen, R8 sürüş keyfinin merkezinde yer aldığı kampanya için hazırlanan ve 4 kişinin rahatlıkla konaklayacağı 3 yatak kapasiteli evin bazı kuralları var. Örneğin, evin içinde sigara içmek yasak ve evcil hayvan kabul edilmiyor. Maksimum 2 gece konaklanabilen kulübenin gecelik fiyatı ise 1.870 Türk Lirası. R8 sürüş keyfini yaşamak içinse 25 yaşını doldurmuş olmak ve Amerika’da geçerli bir ehliyet sahibi olmak gerekiyor.

Audi ve Airbnb işbirliğiyle hazırlanan “Desolation” ismindeki kampanyanın reklam filmi de bir hayli ilgi çekici. Reklamda baba, anne ve çocuklardan oluşan 4 kişilik bir çekirdek aile yer alıyor. Tek tutkusu otomobil kullanmak olan baba, gazetesini okurken, çocuklar tahta bir çubukla yerde buldukları akreple oynuyor.

Eve girdikten sonra eşinin kahve bittiğini söylemesiyle, son model, siyah renkli R8’in anahtarını kaptığı gibi garajdaki otomobilin direksiyonuna geçiyor. Motoru çalıştırdığında aldığı keyif ise yüzünden okunuyor. Son sürat yol alarak soluğu yine çölün ortasındaki derme çatma bir kahve dükkanında alıyor. Satın aldığı kahvenin parasını ödemek için elini cebine attığında ise cüzdanını evde unuttuğunu fark ediyor. O sırada toz bulutunun arasında kırmızı bir Audi R8 daha beliriyor…

Künye:

Marka: Audi Amerika
Başlık: “Desolation”
Ajans: Venables Bell & Partners
Üst Yaratıcı Yönetmen: Will McGinness
Yaratıcı Yönetmenler: Justin Moore, Erich Pfeifer
Yardımcı Yaratıcı Yönetmen, Metin Yazarı: Matt Miller
Yardımcı Yaratıcı Yönetmen, Sanat Yönetmeni: Matt Keats
Kıdemli Sanat Yönetmeni: Kyle Jones
Kıdemli Prodüktör: Matt Flaker
Prodüksiyon Şirketi: MJZ
Yönetmen: Craig Gillespie
Görüntü Yönetmeni: Phillip Lesourd
Prodüktör: Martha Davis
Editör: Crispin Struthers
Müzik Şirketi: Human
Besteci: James Lei Bow
Ses Tasarım: 740 Sound
Renklendirme: Beau Leon
Proje Yöneticileri: Talya Fisher, Leah Murphy

Görsel: YouTube