Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Muzo Çevrenizdeki Gürültüyü Susturuyor

Muzo Çevrenizdeki Gürültüyü Susturuyor

Muzo ile yalnızca bir tuşa basarak dış dünyadaki istenmeyen seslerden uzaklaşıp sessiz bir kişisel alan yaratabilirsiniz.

Akıllı akustik cihaz Muzo, dış dünyadan kaçmanıza, ruh halinize göre ortam sesini ayarlayarak sessiz bir bölge yaratmanıza imkan veriyor. Celestial Tribe‘ın geliştirdiği, Anti-Titreşim özelliğinden yararlanan Muzo, sahip olduğu teknoloji sayesinde nesnelerin titreşim yaymasını engelliyor ve rahatsız edici ses ve gürültülerin minimum düzeye düşürülmesini sağlıyor.

Muzo’nun kullandığı bir başka teknoloji ise Billionsound. Cihaz, bu teknoloji ile dinamik ve gerçekçi sesler üretebiliyor. Bir parça sükunete ihtiyaç duyduğunuzda sessizlikle ya da dinlendirici seslere ihtiyacınız olduğunda doğa sesleriyle yanınızda oluyor. Düz yüzeylere kolayca yapışabilen Muzo, Bluetooth bağlantısıyla mobil uygulamayla senkronize oluyor. Uygulamadan çeşitli kontroller sağlanabiliyor.

Farklı senaryolar için 3 modu bulunan Muzo, Serenity Mode’da (Sakinlik Modu) Anti-Titreşim özelliğiyle ortam seslerinden uzaklaştırıyor, Sleep Mode’da (Uyku Modu) dinlendirici doğa sesleriyle uyku kalitesini artırıyor, Secret Mode’da ise ses maskeleme özelliği ile istenmeyen kişilerin özel konuşmaları duymasını engelliyor. Kickstarter’daki kampanya ile başarıya ulaşan Muzo’ya ön siparişle 119 dolara sahip olabilmek mümkün.

Görsel: YouTube, Kickstarter