Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Müziğin Ritmiyle Değişen Detaylar

Müziğin Ritmiyle Değişen Detaylar

IKEA'nın ev tekstili ürünlerini tanıtan kampanyasının devamında müzik grubu Teleman için çektiği müzik videosunda ürünler müziğin ritmiyle değişiyor.

IKEA’nın ev tekstil ürünleri için hazırladığı hayaletli filmi geçtiğimiz hafta yazmıştık. Hatta bu yazımızda yakında bu ürün gamı için bir de müzik videosu çekildiğinin ve yayına hazırlandığının da sinyallerini vermiştik. Nitekim, bu bahsettiğimiz video da YouTube semalarındaki yerini aldı. Müzik grubu Teleman için hazırlanan videoda, baş rol hayaletlere ait olmasa da filmde gördüğümüz yastıklar, halılar ve battaniyeleri bol bol izleme şansı buluyoruz.

Mother London taradından İngiliz indie grubu Teleman’ın “Repeater” parçasına çekilen video, hayaletler filminin tamamlayıcı niteliğinde. Videoda, grup beyaz bir odada müzik çalmaya başlıyor ve ardından rengarenk, desen desen kumaşlar, tekstiller, halılar, duvar askıları ve çeşitli aksesuarlar müziğin ritmiyle birlikte odaya giriş yapıyor. Bu anlamda tıpkı sıkıcı partiyi canlandıran hayaletlerlerde olduğu gibi burada beyaz ve sıkıcı bir odanın IKEA ev tekstili ürünleriyle hava kazandığını görüyoruz.

Oda IKEA Ev Tekstilleriyle Renkleniyor

Videoda değişen sadece ev ve evin havası da değil. Masadaki yemek, müzisyenlerin kıyafetleri, çaldıkları, enstrümanlar hatta odadaki köpek bile müziğin ritmiyle uyumlu bir şekilde değişip dönüşüyor. Böylece kaniş köpeğin corgi olması ya da gitarın tenis raketine dönüşmesi pek çok farklı detay görebiliyoruz. Bu da videonun eğlencesini artırıyor. Videonun sonunda müzisyenlerin eşyalarını IKEA sandığına kaldırmasıyla da sadece ev tekstiline değil; IKEA’nın saklama çözümlerine de bir selam gönderiliyor.

Oscar Hudson tarafından yönetilen video YouTube üzerinde yayına girdi. Bunun yanı sıra video IKEA’nın Instagram Stories üzerindeki ilk işi de olacak.

Künye:

Reklamveren: IKEA
Reklam Ajansı: Mother London
Yapım Şirketi: Pulse
Yönetmen: Oscar Hudson
Görsel Efekt: Framestore
Müzik: Teleman

Görsel: YouTube