Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mixx Awards Dijital Atasözü ve Deyimlerinizi Bekliyor! #dijitalinatasi

Mixx Awards Dijital Atasözü ve Deyimlerinizi Bekliyor! #dijitalinatasi

Mixx Awards için bu yıl yaratılan konsept dahilinde sektör profesyonellerini harika bir kitap bekliyor olacak.

Mixx Awards bu yıl kendine bir tema belirledi: Dijital Atasözleri ve Deyimler. 2014 yılı katılım kitapçığı ile bu Dijital Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü yakında PDF olarak indirilebilecek. Ama bu kitabın oluşmasında sizin katkınız ne olacak ondan bahsedelim biraz.
Dijital pazarlama alanında çalışanlar iş hayatında en çok kullanılan terimleri birer deyime, atasözüne günlük hayat içinde çeviriyor zaten. İşte onları #dijitalinatasi etikietini kullanarak Twitter’a göndermeli dijital pazarlamacılar, böylece sektöre yön veren anlamına gelen sektörün atası kategorisine geçilebilirler.
Mixx Award IAB’nin bulunduğu ülkelerde yapılan global bir yarışma. Bu ülkelerde dereceye giren işler daha büyük bir yarışmaya dahil oluyor. Dijital pazarlama sektörünün sonuç ve verimlilik odaklı yarışması olarak da biliniyor Mixx. Karbonat da bu yıl yarışmanın konseptini senelerdir bu sektörde bütçe yöneten, pazarlamayı dijital dünyanın dinamiklerine uyarlayan, eğitimini ve kariyerini dijital yolda ilerleten sektör profesyonellerinden ilham alarak ‘Dijitalin Atası‘nı yaratmış.
15 Şubat tarihine kadar türetilen sözler yazan kişinin ismiyle birlikte kitapta yerini alacak, ödül gecesi de katılımcılara bu kitap hediye edilecek. (Siteden de indirmek mümkün)
Bu da benden!

Künye:

Reklamveren: IAB Türkiye

Ajans: Karbonat
Kreatif Direktör: Cenk Gümüşcüoğlu
Kreatif Ekip: Varol Döken, Ziya Levent Aybay, Metehan Korkmazel, Nilay Tan
Strateji: Elif Özkaçar
Proje Yönetimi: Serkan Mutlu
İllustrasyon: Kutlukhan Perker