Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mis Gibi Barbekü Kokan Sabun

Mis Gibi Barbekü Kokan Sabun

Mad Grill; hamburgerlerin kokusunu bozmayacak, barbekü kokulu özel sabunu ile elle hamburger yeme deneyimini güçlendiriyor.

Fast food markaları; lezzetlerini vurgulamak amacıyla çılgın fikirleri uygulamaya koymaktan kaçınmıyor. Örneğin, Burger King’in Whopper aromalı diş macunu. Her ne kadar 1 Nisan şakası da olsa oldukça saçma bir fikir olduğu söylenebilir. Veya KFC’nin tavuk lezzetindeki yenebilir ojeleri… Parmak ısırtan tat sözünün tam karşılığı! Şimdi de Mad Restaurants isimli bir zincir, Mad Grill hamburger deneyimini güçlendirmek için kendi yarattığı bir sabunla geliyor.

Sabun evet. Üstelik de buram buram barbekü kokan bir sabun. Delice mi dersiniz? Aslında değil. Arkasında son derece mantıklı bir temel var. Düşünecek olursanız, hamburgerinizi elle yersiniz. Ve yemekten önce ellerinizi yıkarsınız. Ancak sabunlar çiçek kokar, pudra kokar, meyve kokar. Yani hamburgerle alakası bile olmayan başka şeyler kokar.

Mad Grill Hamburgerlerin Kokusunu Yayan Sabun

Oysa Mad Grill sabunu, tütsülenmiş bir burger gibi kokuyor.  Sabun aslında kokusuz bir sabun. Ancak 16 saat boyunca tütsülendiğinden güçlü bir mangal, bir füme et kokusu yayıyor. Ellerinizde de bu kokuyu bırakıyor. Böylece biraz sonra yiyeceğiniz hamburgerin tadını bozmuyor, bilakis güçlendiriyor.

Bu füme sabun yakında tüm Mad Grill restoranlarında yer alacak.

Künye:

Reklamveren: Mad Restaurants
Reklam Ajansı: Mad Restaurants
Yapım Şirketi:Be Sweet Films
Yönetici Yapımcı: Juan San Roman
Yönetmen: Carlos Durrif
Görüntü Yönetmeni: Javier Bermejo

Görsel: YouTube