Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mini Kabartma Makinesiyle Kartlarınız Akıllara Kazınsın

Mini Kabartma Makinesiyle Kartlarınız Akıllara Kazınsın

3B baskı mini kabartma makinesi Skroll ile notlarınızı, kartvizitlerinizi ve tasarımlarınızı daha eğlenceli hale getirin.

Sevdiklerimize yazılı bir mesaj bıraktığımız durumlarda sunumu güzelleştirmek için elimizden geleni yaparız. Şık bir kart ararız ve diğer yandan klavyelere bağımlı ellerimizle hala el yazımızın güzel olup olmadığını ortaya koyacak olan çetin bir sınav yaşarız. Yazdığımız notlar, içimize sinen bir tane yapana kadar defalarca çöpü boylar. Sizi bilmem ama benim el yazım zaman için oldukça kötüleşti. Artık birine yazılı bir not bırakırsam sunumu, emojiler çizerek ya da içeriğini komikleştirerek telafi ediyorum anca. Stereolab, mini kabartma makinesi Skroll ile bu sunum sorununa şık bir çözüm getiriyor.

Mini Kabartma Makinesiyle Kartlarınıza Dokunma Hissi Uyandırın

Dokunma hissini de tetikleyin ki yazdıklarınız hafızalara kazınsın

Kabartma ya da diğer adıyla gofre makinelerini bilirsiniz. Gofre ile kağıt üzerindeki baskılı ya da baskısız alanlara boyut kazandırılabilir, görsel olarak değer katabilirsiniz. Görselliğin yanı sıra kağıda dokunma hissini harekete geçirebilir, böylece yaptığınız çalışmanın deneyim olarak daha fazla akılda kalmasını sağlayabilirsiniz. 3B yazıcı ve 3B baskı konusunda uzmanlaşan Stereolab, bu endüstriyel süreci cebimize sığdırıp günlük yaşamımızın bir parçası haline getiriyor. Skroll ile kabartmalı baskılar yapabilir, kabartmalı mesajlar gönderebilir hatta anında 3B kartvizitler yaratabilirsiniz.

Skroll, kullanımda değilken içeriye doğru katlanan bir çevirmeli kol ile çalışıyor. Değiştirilebilir iki merdaneye sahip olan araç; desenleri, görüntüleri veya metni kâğıt parçaları ve hatta metal üzerine kabartmanıza basmanıza imkan tanıyor. Tasarladığınız kabartmanın pozitif ve negatiflerini taşıyan silindir, 3B baskı yoluyla yazdırılıyor. Hatta Skroll da tamamen 3B baskıyla üretilen bir araç. Meraklıları, Stereolab’in internet mağazasından ürünü edinebilir.

Mini Kabartma Makinesiyle Kartlarınıza Dokunma Hissi Uyandırın

Mini Kabartma Makinesiyle Kartlarınıza Dokunma Hissi Uyandırın Mini Kabartma Makinesiyle Kartlarınıza Dokunma Hissi Uyandırın Mini Kabartma Makinesiyle Kartlarınıza Dokunma Hissi Uyandırın Mini Kabartma Makinesiyle Kartlarınıza Dokunma Hissi Uyandırın Mini Kabartma Makinesiyle Kartlarınıza Dokunma Hissi Uyandırın

Mini Kabartma Makinesiyle Kartlarınıza Dokunma Hissi Uyandırın

Görsel: Stereolab
Manşet görseli düzenlenmiştir.