Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Microsoft’tan Surface Pro 4 Gerçek Zamanlı Duruş Tarayıcısı

Microsoft’tan Surface Pro 4 Gerçek Zamanlı Duruş Tarayıcısı

Microsoft, kronik boyun ve sırt ağrısından yakınan çalışanlara nerede hata yaptıklarını gerçek zamanlı gösteren bir duruş tarayıcısı geliştirdi.

Microsoft, küçük boyutlarına rağmen bir laptoptan beklendiğiniz özellikleri karşılayabilen ve yalnızca 766 gram ağırlığındaki tableti Surface Pro 4’ün tanıtımı için ilginç bir yol tercih etti. Düzenlediği kampanya için JMW Stockholm’la bir araya gelen Microsoft, Stockholm’ün iş merkezi olarak bilinen işlek caddelerinden birine Kinect kullanarak gerçek zamanlı vücut pozisyonu tarayıcısı yerleştirdi.

Duruş bozukluklarından kaynaklanan sırt, bel ve boyun ağrılarından muzdarip olan ve her ne kadar mobil cihazlarla çevrili bir hayat yaşasak da sırt çantalarımızın giderek ağırlaştığının farkında olan Microsoft, çantaları yanlış taşıyanlara ve gereğinden fazla yük taşıyanlara omurgalarının hangi bölgelerine fazla baskı uyguladıklarını ve aslında çantaların nasıl taşınması gerektiğini, yüklerini hafifletmeleri gerektiğini Surface Pro 4 Real Time Posture Scanner’la gösterdi.

Künye:

Marka: Microsoft
Başlık: “Surface Pro 4 Real Time Posture Scanner”
Ajans: JMW Stockholm
Hesap Yöneticisi: Björn Mellstrand
Üst Yaratıcı Yönetmen: Joakim Karlsson
Yaratıcı Yönetmen: Anders Pålsson
Proje Yöneticisi: Thomas Hansen
Halkla İlişkiler Uzmanı: Shira Cohen
Prodüksiyon Şirketi: Makeriet
Prodüktör: Petter Selvehed
Prodüksiyon Yöneticisi: Ville Olin
Fotoğrafçı: Edvard Lenander

Görsel: YouTube