Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Meyve ve Sebzelerden Sulu Boya Karakterlere

Meyve ve Sebzelerden Sulu Boya Karakterlere

Marija Tiurina, Fruit as Characters serisinde meyve ve sebzeleri sulu boya karakterlere dönüştürüyor.

Somut varlıklardan esinlenerek karakter tasarlamak gerçekten yaratıcılığı besleyen bir pratik. Guy Larsen’ın buruşturulmuş kağıt gölgelerinden yarattığı portreler ve Cihangir Öziş’in fotoğraflara uyguladığı ayna efektiyle yarattığı suretler, kendimize ne tür ilham kaynakları bulabileceğimizi gösteren unutulmaz projelerdendi. İngiliz illüstratör Marija Tiurina ise ilham kaynağı olarak meyve ve sebzeleri seçmiş ve Fruit as Characters adlı sulu boya illüstrasyon serisini yaratmış.

Sana ilham kaynağı olacak güzellik çok yakınında olabilir

Tiurina, Londra’nın-muhtemelen-en iyi manavının yakınında oturduğu için kendini çok şanslı hissettiğini ifade ediyor. Son yıllarda haftada en az bir gün manava giderek doğa harikası meyve ve sebzeleri hayranlıkla izleyen sanatçı, bu durumu kişisel bir sanat projesi haline getirmeye karar vermiş. Fikir ve süreç böyle basit görünse de aslında basit olanı yakalamak, işin en zor kısmı. Tiurina büyüleyici serisiyle bizlere de en yakınımızdaki güzellikleri görmemizi hatırlatıyor.

Sanatçıyı Instagram ve Facebook üzerinden takip edebilirsiniz.

Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere v Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere Meyvelerden Sulu Boya Karakterlere

Görsel: Behance