Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı

Meraklısına (iş çıkışı yüksek lisans)

Bahçeşehir Üniversitesi ilk sıradışı eğitim etkinliğini bundan birkaç yıl önce İleri Oyunculuk Yüksek Lisans Programı ile gerçekleştirmişti. Akabinde Toplum Akademisi ve Siyaset Okulu ile sürdürdüğü farklılık anlayışını şimdi de yeni açılan Kültür Politikası ve Sanat Yönetimi Yüksek Lisans Programı ve ayda 3 günlük katılım ile tamamlanabilecek Mimarlık Yüksek Lisans Programı ile sürdürüyor. Bunun yanı sıra bigucuları ilgilendirebilecek ve Reklam Yaratıcıları Derneği işbirliğiyle açılan Reklam Yazarlığı, Grafik Uygulama, Tanıtım Fotografçılığı gibi alanlarda sertifika programları açılıyor bu sene.. 

Üniversitede hali hazırda Stratejik Pazarlama ve Marka Yönetimi, Küresel İşletmecilik ve Pazarlama,
Pazarlama İletişimi ve Halkla İlişkiler, Sinema ve Televizyon ve Reklamcılık dallarında da çeşitli yüksek lisans programları mevcut.. Bu sene “İş çıkışı buluşalım” ve “işiniz kariyerinizi engellemesin” sloganlarıyla tanıtım yapan kurumun tüm yüksek lisans programları Beşiktaş Kampüsü’nde ve akşam 19.00da başlayacak şekilde gerçekleştiriliyor.

Umarım bunu bir reklam haberi gibi algılamazsınız, başlıkta da belirttiğim gibi meraklısının haberi olsun diye bigu üyelerini ilgilendirebilecek tüm dalları toptan içerecek şekilde hazırladım bu metni:) olumsuz fikir ve görüşleriniz varsa da bunları, aynen Krisal Elma ödülleri haberinde olduğu gibi, mümkün olduğunca yapıcı ifadeler kullanarak ortaya koyarsanız çok sevinirim, işten güçten olmayalım bir haber uğruna