Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Meme Kanserine Karşı Dünyanın En Eğlenceli Kamu Spotu

Meme Kanserine Karşı Dünyanın En Eğlenceli Kamu Spotu

Fransa’da meme kanseriyle mücadele için hazırlanan kamu spotunda memeler, bin türlü eğlenceli takma adıyla yer değiştiriyor.

Carte Noire, BETC ve Pink Ribbon Vakfı ile birlikte çalışarak Meme Kanseri Farkındalığı Ayı için eğlenceli bir kamu spotu hazırlamış. Renkli, esprili ve sıkıcılıktan çook uzak olan film, kadınları düzenli aralıklarla kontrol olmaya çağırıyor.

#AuNomDesSeins (Memeler Aşkına) isimli kampanya filminde, içlerinde iç çamaşırı tasarımcısı Chantal Thomass, şarkıcı Micky Green ve müzisyen Yelle gibi Fransa’nın ünlü isimleri üstsüz bir şekilde yer alıyor.

Her biri elleriyle göğüs hizasında, memeleri yerine takma isim olarak kullandıkları meyveleri ve nesneleri tutuyorlar: Karpuz, balon, ütü masası, sahanda yumurta…

Dünyanın her yerinde kullanılan komik takma adları merkezine alan spot, konuya böylesine eğlenceli bir şekilde, en önemlisi de korkutmadan yaklaşarak iyi iş çıkarmış.

BETC Paris’in insanın içini açan, çekici, renkli “A la Française” tarzının öne çıktığı bir diğer işi de Air France için hazırladığı kampanyaydı. Haberi hatırlamak isterseniz, burada.

Künye:

Reklamveren: Carte Noire
Ajans: BETC
Yaratıcı Yönetmen: Manoëlle Van-Der-Vaeren
Sanat Yönetmeni: Pierre Cauret
Yazarlar: Fanny Molins, David Aronson
TV Yapım: Caroline Bouillet
Yapım Şirketi: Control
Ses Yapım: Schmooz
Yönetmenler: MAL
Medya Planlama: Online

Görsel; Youtube