Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
McDonald’s Patates Kızartmalarıyla İlgili Tüm Merak Edilenleri Yanıtlıyor

McDonald’s Patates Kızartmalarıyla İlgili Tüm Merak Edilenleri Yanıtlıyor

Önceden McDonald's Kanada'nın cevapladığı benzer bir soruyu bu kez daha detaylıca McDonald's Amerika yanıtlıyor.

Zararlarını duymaya başladığımızdan beri fast food türü yiyeceklere tereddütlü ve kuşkucu yaklaşımımız gittikçe yaygınlaşırken pek çok detayı sorguladık, belki de yaklaşımımız çoktan tepe noktasına ulaştı.

Yiyeceklerde kullanılan malzemelerin ne kadar hakiki olduğu, hazırlama aşamalarının temizliği, menüdeki temsili görselle aldığınızın görüntüsü arasındaki farklılık için en çok tartışılan konu başlıkları denilebilir. Fast food zincirlerine düşen tüketiciyi rahatlatma görevini ise özellikle McDonald’s dönem dönem üstlenmeye dikkat ediyor.

2012 yılında McDonald’s Kanada pazarlama direktörü menü görseli ve aldıklarımızın görüntüsü arasında fark olduğu kanısı üzerine görsel çekimlerinin kamera arkasını aktarmıştı. Aynı dönemde yine Kanada yetkilileri patates kızartmalarının hazırlanma aşamalarıyla ilgili yöntemi baştan sona anlatmıştı. Hatırlamak isteyenler için videosu aşağıda.

O dönem, aklımızda en çok yer edinen tüketiciyi rahatlatma hamlelerini içerirken en son yine McDonald’s’ın soru-cevap yöntemini kullanarak görevine devam ettiğini görüyoruz. Bu sefer McDonald’s Amerika adına Grant Imahara patates kızartmalarıyla ilgili birçok soruyu yanıtlıyor. Tuz oranıgerçek patates kullanımıkatkı maddesi varlığıkızartma aşamasılezzetinin sırrıkullanılan yağlar gibi her bir detay ilgili video üzerinden cevaplanmış. Alttaki video da kızartmaların nasıl yapıldığını anlatıyor. İki yıl aradan sonra Kanada’da anlatılanlara göre ne kadar farklılık var, tespit etmek isteyenler için iyi bir fırsat.

https://www.youtube.com/watch?v=el0EDgyO39w
İçinde gerçek patatesin dışında nelerin bulunduğuna gelince; bu sorunun cevabı için verilen liste bir hayli kabarık görünüyor. Imahara her birinin işlevini de alttaki videoda açıklamış.

https://www.youtube.com/watch?v=x6RBtx4JU3c
Görsel; Youtube