Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Mavi’nin S.E.M.T.’i

Mavi’nin S.E.M.T.’i

Sokağın sesini Oğuzcan Pelit'in tasarımlarıyla görselleştiren Mavi, yayınladığı reklam filmiyle yeni koleksiyonu S.E.M.T'i tanıttı.

Yeni kreasyonunda sokağın sesine kulak veren Mavi, sokağın sesini tasarımlarıyla başarılı bir şekilde yansıtan görsel sanatçı Oğuzcan Pelit iş birliğiyle hazırladığı S.E.M.T adlı koleksiyonu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. #MaviXsemt hashtagi ile duyurulan koleksiyonun parçaları, 30 saniyelik kısa bir reklam filmi ile tanıtıldı.

Eski takipçilerinin tipografik kamyon arkası yazılarıyla tanıdığı, son dönemde başta Ezhel gibi rap sanatçıları olmak üzere müzisyenler için tasarladığı albüm kapakları ile beğeni kazanan işlere imza atan görsel tasarımcının imzasını taşıyan sokak giyimi koleksiyonu, hoodie, sweatshirt ve tişörtlerden oluşuyor. Koleksiyon parçalarının üzerinde yer alan “Hayırlısı”, “Endless 500 T Tour” gibi sokak jargonu ve kültürünü yansıtan eğlenceli ifadeler göze çarpıyor.

Mavi Jeans’in online ve mağazalarda hali hazırda satışa sunulan yeni koleksiyonunun “Sokağın Sesi, S.E.M.T.’in Rengi” adlı tanıtım filmini aşağıda izleyebilir; Oğuzcan Pelit’i ise Twitter ve Instagram hesaplarından takip ederek diğer tüm işlerine buradan göz atabilirsiniz.

Künye:
Yönetmen: Melih Kun
Creative Director & Visual FX : Oğuzcan Pelit
Görüntü Yönetmeni: Ömer Berkli
Uygulayıcı Yapımcı: Evrensel Derman
Fotoğrafçı: Abdullah Yazıcı

Görseller: Twitter, Youtube