Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Markanız İçin En Doğru Blogger’ı Bulma Platformu: Fohr Card

Markanız İçin En Doğru Blogger’ı Bulma Platformu: Fohr Card

Markalar ve bloggerların buluşmasında en doğru kombinasyonu yaratmak için yola çıkan platformun kurucusu eski Tumblrcı.

Markalar artık ekran yüzü yerine bütçelerini kaydırdıkları dijital dünyadaki ihtiyaçlarını karşılamak üzere en uygun blogger ya da fenomeni bulmak için çaba harcıyor.

Markaların doğru isimleri bulması için yola çıkan girişim Fohr Card bu yılın ocak ayında lansmanını yaptı. Kurucusu da -ki bu en etkileyici kısmı olabilir- Tumblr’ın eski moda direktörü Rich Tong. Platform hizmeti alan markalara gerçek zamanlı verilerle yüzlerce blogger’ın verilerini sağlıyor, bunların için de en ünlü olanlardan daha niş kitlelere hitap eden az takipçili olanlar da var.
Nord moda bloggerlarının çoğunun artık editöryel bir göze sahip olduğunun ve o gün ne giydiklerinden çok daha fazlasını paylaştıklarını düşünüyor. Target, Samsung, Ford gibi büyük markalar şimdiden platformu spesifik alanlarda içerik yaratabilen ve sadık takipçilerine yüksek bir etkileşimle erişebilen kişiler için kullanmaya başlamış bile.
Verdikleri hizmetin fiyatlandırması ile ilgili detaylı bilgi burada.

Fohr Card lokasyon, kategori, alan gibi filtrelerden geçirmek üzere toplamda 2.500 blogger’la çalışıyor. Amacı da markanın sıradaki kampanyası, etkinliği ya da projesi için doğru blog adresini bulabilmek. Fohr Card’da yer alan tüm profiller ile ilgili detaylı bilgiler veriyor platform, bu bilgiler arasında sosyal medyada erişim alanları, takipçi sayıları ve etkileşim oranları var. Google Analytics, Twitter, Tumblr, Youtube, Instagram ve Facebook ağlarının tümünü kullanarak sağlıyor bu algoritmayı. Her profilde o blog ya da bloggerın bundan önceki marka projeleri de var.