Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Markalar BlindLook’un “Karanlıkta Ödül Töreni”nde Buluşuyor

Markalar BlindLook’un “Karanlıkta Ödül Töreni”nde Buluşuyor

BlindLook, kapsayıcı ve daha erişilebilir bir dünya için adım atan markaları ödüllendirdiği "EyeBrand Ceremony" etkinliğini bu yıl karanlıkta gerçekleştirerek dünyada bir ilke imza atacak.

Görme engelliler için yapay zekâyı ve sesi bir araya getiren teknolojiler üreten BlindLook, kapsayıcı markaları ödüllendirdiği EyeBrand Ceremony’nin üçüncüsünü “Beyond Darkness” temasıyla düzenliyor. EyeBrand Ceremony Beyond Darkness, Hilton Istanbul Bosphorus Hotel’de ’un 15-16 Nisan’da gerçekleştirecek. Dünyada bir ilk olan ve tamamen karanlıkta gerçekleşecek olan bu ödül töreni, görmenin ve kapsayıcılığın sınırlarını yeniden tanımlayarak Türkiye’nin kapsayıcı markalarına ve davetlilere eşsiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Etkinlik, zifiri karanlıkta canlı müzik eşliğinde leziz bir yemeğin ardından gerçekleşecek ödül töreni ile katılımcılara unutulmaz bir deneyim sunacak. BlindLook kurucularından Sadriye Görece etkinliği şöyle anlatıyor: “60’ı aşkın EyeBrand’imizle yarattığımız kapsayıcı dünyayı kutlamak çok keyifli olacak. Hem BlindLook ekibi olarak biz, hem tüm EyeBrand’lerimiz, hem de sürpriz davetlilerimiz bu gece için oldukça heyecanlıyız,.”

BlindLook ekibi, bu ödül töreni için “Karanlıkta Yemek” organizasyonuyla tanınan Karanlık İşler ile iş birliği yapacak. Karanlık İşler, İstanbul’un sıra dışı mekanlarında zifiri karanlıkta yemek etkinliklerinin yanı sıra , tiyatro, konser ve sosyal toplantılar da düzenliyor.

Dünyada konuşulacak bir ödül töreni

BlindLook kurucularından Cihat Ersin Aydın ödül gecesini şu ifadelerle anlatıyor: “BlindLook’u kurduğumuz günden beri, yapay zekâyı ve sesi bir araya getiren teknolojimizle görme engelli tüketicilerin hayatlarına katma değer sağlamak için çalışıyoruz. Ürün ve hizmetlerini teknolojimizle kapsayıcı hale getiren markaları EyeBrand ağımıza dahil ediyoruz. EyeBrand Ceremony, bu kolektif etkinin kutlandığı bir gece olacak. Beyond Darkness temasıyla, ezberleri bozmayı ve dünyada konuşulacak bir ödül gecesi olmayı hedefliyoruz.”

Görsel: BlindLook


Bigumigu Yazarı
| GENEL