Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Marka Kimliğini Yenileyen LG’den Eğlenceli CGI Çalışmaları

Marka Kimliğini Yenileyen LG’den Eğlenceli CGI Çalışmaları

LG, yeni marka kimliğiyle gerçekleştirdiği CGI çalışmalarıyla LG A9T Ultra’yı tanıttı.

LG, 2023 yılının ortalarında yeni marka yaklaşımını ve görsel kimliğini tanıtmış; tüm fiziksel ve dijital tüketici temas noktalarında daha dinamik ve genç bir görünüm sağlayan bu yeni kimliğin LG’nin meşhur “Life’s Good” yaklaşımına daha fazla katkı sağlayacağını öngörmüştü. Z kuşağını da içine alacak tüketici grubunun beğenisine uygun, LG’nin ikonik marka imajına katkı sağlayacak özellikleri barındıracak şekilde yenilenen marka kimliği, LG’nin “Ödün Vermeyen Müşteri Deneyimi”, “İnsan Odaklı İnovasyon” ve “Gülümsemeyi Güçlendiren Sıcaklık” temel değerlerini güçlendiriyor.

Life’s Good marka sloganı, şirketin ürünleri, hizmetleri ve iletişimi aracılığıyla müşterilerinin kaliteli bir yaşam sürmelerine ve değerli anların tadını çıkarmalarına nasıl katkı sunulduğunu ifade ediyor. Bu marka misyonuyla şirket, gezegen için daha iyi bir yaşamın ve geleceğin şekillenmesine katkıda bulunarak “Daha İyi Bir Yaşam için İnovasyon”larına devam ediyor. Dijital alanda, şirketin sembolü hayat bulacak ve müşterilerle yeni bir ifade düzeyi ile bağlantı kuracak. ‘L’ ve ‘G’ harflerinden oluşan marka sembolü, baş sallama, dönme ve göz kırpma dahil olmak üzere sekiz benzersiz hareket gerçekleştirebiliyor. Yeni yetenekleriyle marka sembolü, müşterileri dostça bir gülümsemeyle karşılayabiliyor veya dijital platformlarda arka plan müziğiyle birlikte çeşitli esprili şekillerde hareket edebiliyor.

Yeni oluşturulan marka yaklaşımı, LG’nin görsel kimliğinin yenilenmesini, markanın mevcut sıcaklığını ve birliktelik duygusunu yeniden yorumlamayı içeriyor. Şirket, mevcut marka imajına yeni bir soluk getirirken canlılık ve etkileşimli öğeler ekleyen yeni bir görsel kimlik aracılığıyla daha fazla müşteriyle etkileşimi artırmayı hedefliyor.

Bu hedefin bir parçası olarak da, farklı çalışmalara imza atılıyor. Geçtiğimiz günlerde konum olarak Nişantaşı ve Maslak plazalar bölgesinin tercih edildiği CGI çalışmaları da bunların en yeni örneklerinden. Markanın yayınlanan ilk CGI çalışmasında, LG’nin kablosuz dik süpürgelerinin en gelişmiş modeli olan LG A9T Ultra All in One Tower, Nişantaşı sokaklarını temizlerken, sevgililer gününü hedef alan ikinci CGI çalışması ise, Maslak’ta bir plazanın tepesinden hareket ederek kalpler eşliğinde etrafta salınarak yerine geri dönüyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

bigumigu (@bigumigu)’in paylaştığı bir gönderi

LG A9T Ultra All in One Tower ile Ev Temizliği İş Olmaktan Çıkıyor

Otomatik toz boşaltma özelliğine sahip, çıkarılabilir ve aynı anda şarj edilebilir bataryası ile 120 dakikaya varan kullanım sağlayan, 5 katmanlı yıkanabilir filtresi ile ekstra hijyen sunan yeni kablosuz dik süpürgesi LG A9T Ultra All in One Tower, süpürge kullananların en büyük sorunu olan, hatta zaman zaman uğraşması büyük bir eziyete dönen toz haznesini boşaltma işini tarihe gömüyor. Otomatik toz boşaltma sistemine sahip LG A9T Ultra All in One Tower, kenetleme istasyonuna her bağlandığında haznesini kendi kendine otomatik olarak boşaltıyor. Böylelikle kullanıcılar, hem zamandan tasarruf ediyor hem de toz temizleme zahmetinden kurtuluyor. Üstelik, LG A9T Ultra All in One Tower, LG KOMPRESSOR sistemi ile haznedeki tozları sıkıştırarak 2,4 kata kadar daha fazla hazne alanı sunuyor. LG A9T Ultra All in One Tower, 3 adımlı filtreleme mekanizması ile ince tozları yakalayıp hapsederek sistemin temiz çalışmasını sağlarken, UVC LED özelliği bakteri üremesini engellemek için torbanın içindeki üst toz tabakasında etkin hale gelerek evlerin daha temiz kalmasına yardımcı oluyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

bigumigu (@bigumigu)’in paylaştığı bir gönderi

Ürün, LG’nin Power Drive Mop’u ile, yüzeylerin hem süpürülmesine hem de silinmesine olanak tanıyor. Sert yüzeylerde toz ve kiri toplamak için dönen ikili motora ve paspas pedleri üzerindeki nem seviyesini en uygun hali ile koruyan otomatik su besleme sistemine sahip olan LG A9T Ultra All in One Tower’ın üç kademeli su kontrolü bulunuyor.

Görsel: LG


Sponsorlu İçerik
| REKLAM