Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Lynx’in Vücudun ‘Her’ Bölgesine Özel Erkek Deodorantları

Lynx’in Vücudun ‘Her’ Bölgesine Özel Erkek Deodorantları

Erkeklere özel deodorant markası Lynx, deodorantların sadece koltuk altına uygulanması gerektiği klişesini yerle bir ediyor.

Amerikan menşeli erkeklere özel deodorant markası Lynx, içgörü analizi konusunda başarılı bir işe imza atarak erkekler için piyasaya sürdüğü intim bölgelere özel deodorantını esprili ama bir o kadar da cesur bir kampanya ile tanıtıyor.

Lynx’in Kampanyasında Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Misyonu da Saklı

Pazarlama açısından atılan doğru adımların yanı sıra bize göre bu kampanyada toplumsal cinsiyet eşitliği açısından da önemli noktalar var. Kadınlar için özel olarak üretilmiş vajinal koku karşıtı intim deodorantlar onlarca yıldır piyasadayken toplum, erkekler için böyle bir gereklilik olduğunu düşünmüyordu. Fakat bilinirlik açısından dünyanın en güçlü erkek bakım markalarından olan Lynx toplumdaki bu değişimi son derece iyi okuyarak kadınlar ile erkekler arasında bulunan kişisel bakım zorunluluğu konusundaki uçurumu kapatmak için de bir adım atmış oluyor.

Unilever‘in globaldeki ajansı LOLA MullenLowe imzası taşıyan kampanya, 10 saniyelik mikro reklam filmlerinden oluşan bir seri olarak yayınlanıyor.

Künye:

Reklamveren: Unilever

Marka: Lynx

Global Marka Direktörü: Caroline Gregory

Global Marka Yöneticisi: Gareth Roberts

Global Sosyal Medya Lideri: Claire Linturn

Ajans: Lola Mullenlowe

Yönetici Kreatif Direktör: Tomas Ostiglia

Kreatif Direktör: Dante Zamboni, Jorge Zacher

Sosyal Kreatif Direktör: Maria García Campos

Kreatif Ekip (Basket, Boxing): Koke Domínguez, Maria Baguena

Metin Yazarı (Cinema): Kiki Holshuijsen

Sosyal Medya Yöneticisi: Ana Tejeiro

Dijital Kreatif Ekip: Alexander Peck, Blanca López, Lara Ramirez, Rodrigo Muñoz

Marka Yöneticisi: Paula Portela

Prodüksiyon Yöneticisi: Felipe Calviño 

 

Görsel: Youtube