Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Louis Vuitton’un Pekin’deki Kahve Pop-Up’ı

Louis Vuitton’un Pekin’deki Kahve Pop-Up’ı

Lüks moda markası Louis Vuitton, Japonya merkezli kahve zinciri %Arabica ile birlikte Çin’in Pekin kentinde bir kahve pop-up’ı açtı.

Kendi alanının en seçkinlerinden olan iki markanın ruhunu bir araya getiren bu iş birliği, “Yolculuk hayatın ta kendisidir” ve “Dünyaya kahveyle bak” gibi felsefeleriyle öne çıkıyor. % Arabica‘nın alışılmış beyaz renk teması ve Louis Vuitton‘un zengin kahverengi ve altın tonlarından farklı olarak, bu pop-up mağaza canlı kırmızı rengiyle dikkat çekiyor. Tasarımda ayrıca endüstriyel unsurlar da öne çıkıyor, bu da mağazaya modern ve dinamik bir hava katıyor.

Sanat galerileri, müzik stüdyoları, atölyeleri ve yaratıcı toplulukların yaşadığı artist loftlarla çevrili olan Pekin’in hip bölgesi 798 Art District’te açılan pop-up, bu bölgenin bohem ruhuyla da kusursuz bir uyum yakalıyor. Bundan 20 sene öncesine kadar askeri hangarlar ve endüstriyel binalardan oluşan atıl bir bölge olan 798 Art District bugün Pekin’in en değerli yerleşim yerleri arasında.

Yalnızca kahve ve giyim ürünleri alışverişi değil, her iki markanın benzersiz kimlikleri üzerinden bütüncül bir deneyim sunan bu işbirliğinin bir benzeri lüks moda markası Coach’un bu yılın başlarında Jakarta, Endonezya’da ilk konsept yemek deneyimini sunduğu yaratıcı restoran projesinden de hatırlayabiliriz.

 

 

Görsel: Threads