Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Liseli Bir Samuray Aynı Anda Kaç Kişiyle Savaşabilir?

Liseli Bir Samuray Aynı Anda Kaç Kişiyle Savaşabilir?

Hikari TV için hazırlanan reklam filmi, samuray bir kız ile sayısız silahlı iş adamıyla tren istasyonundaki savaşını konu alıyor.

Japon dövüş sahneleri genellikle aksiyon sahnesine giriş olarak, kahramanımızla bir ordu dolusu kötü adamın dövüşünü kullanır. Hem anime’lerde hem de uzun metraj sinema filmlerinde bu kurgu oldukça sık kullanılan bir teknik. Bu durum da büyük dövüşe yaklaşırken karakterimiz biraz yorulmasına sebep olur. Böylece finali sahnesi de daha destansı aktarılabilir.

Hikari TV‘nin 4K çözünürlüklü televizyonlarının tanıtımı için Catch-ball reklam ve halkla ilişkiler ajansının hazırladığı reklam filmi de lise öğrencisi bir kızın tren istasyonundaki kılıç dövüşünü konu alıyor. Film boyunca kaç kişiyle dövüştüğünü sayabilmek ise izleyiciye aktarılan minik bir görev değerinde.

Dikkat üzerine minik bir test değeri de taşıyan filmin içine saklanmış olan 4 Kuroichi’yi (kadın ninja) de yer alıyor. Bunları fark edebilmek de kampanyanın minik oyunları arasında yer alıyor.

Reklamverenin bir önceki kampanyası ise derse geç kalmış lise öğrencisi bir kızın, bina duvarlarına ninja gibi tırmanarak sınıfa sıra dışı bir yöntemle girişini işliyordu.

Görsel: Youtube