Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Lebron Yiğit- Garanti’den Nefis Viral

Lebron Yiğit- Garanti’den Nefis Viral

NBA Skills Challenge, genç yetenekleri keşfedip NBA kampında eğitim almalarına olanak tanıyan bir basketbol oyunu. NBA markasının bir ürünü olan bu yarışmanın Türkiye ayağını Garanti organize ediyor. 13-18 yaş grubundan yetenekler videolarını gönderiyorlar ve elemeye katılıyorlar.

Gelelim viralimize ve işin nefisliğine. Öncelikle film içinde hiçbir yerde Garanti adı ya da logosu geçmiyor, sadece başında “bu benim NBA Skils Challenge videom” deniyor ki bu zaten yarışma için çekilmiş bir video gibi olduğunu da gösteriyor. Sonrasını izleyin ve tadını çıkartın. İşin profesyonel olduğunü hiçbir yerden duymadım, bir reklamcı önsezisi diyelim 😉 Videoyu bana gönderip olaydan haberdar eden kuzen tims@h’a da sevgiler.

Bu arada filme adını veren Lebron’un ne olduğunu bilmeyenler şu reklamı izlesinler (Türkçesinde Murat Murathanoğlu’nun sarf ettiği “yok artık Lebron James!” lafı da popüler kültür literatürüne girmiştir çoktan):

NBA linki

Bu işin asıl reklam filmini de aradım ama YouTube dışında bir yerde bulamadığım için koyamadım. Hani şu hip hop şarkısı olan: “Garanti beni enbiii eyyy kammmına gönderr!”…