Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Koç Holding Cumhuriyet’in 100. Yılını Kutlarken Logosunu “Çok” Olarak Değiştirdi

Koç Holding Cumhuriyet’in 100. Yılını Kutlarken Logosunu “Çok” Olarak Değiştirdi

Koç Holding, Cumhuriyet'in 100. yılını kutlarken logosunda yaptığı değişimi "Çok Yaşa Cunhuriyet" başlıklı bir filmle gündeme taşıdı.

Cunhuriyetin 100. yılını kutlayan tüm kampanyaları, Cumhuriyetin 100. Yılı Projeleri sayfasında görebilirsiniz.  

Atatürk ilkelerine bağlılığını titizlikle hazırladığı kampanyalarla her daim yansıtan Koç Holding, Cumhuriyet’in 100. yılını yeni projeler ve yeni içerikler üreterek taçlandırıyor. Son olarak Cumhuriyet’in 100. yılını kutlarken logosunda yaptığı değişiklikle ses getirdi.  Logosunu kutlamalar dolayısıyla “ÇOK” olarak değiştirdi. Bu değişimi dün “Çok Yaşa Cunhuriyet” başlıklı bir film eşliğinde gündeme taşıdı.

Kutlama iletişimi kapsamında hazırlanan filmin çekimleri 6 gün sürmüş. Yaklaşık 2 bin oyuncu kamera karşısına geçmiş. Yönetmenliğini Fatih Kızılgök’ün üstlendiği filmin yapım şirketi Kala Film, yaratıcı ajansı ise Tribal Worldwide İstanbul.

Hatırlanacak ve kutlanacak “ÇOK” şey var!

Koç Holding “Cumhuriyet’in 100 Değeri” projesiyle de 100 gün boyunca her gün bir Cumhuriyet değerini gündeme taşımaya devam ediyor. Cumhuriyet’in 100 yıllık tarihini ve kazanımlarını en iyi şekilde yansıtmayı amaçlayan proje ile Koç Holding, “Cumhuriyetimizin 100 yıllık tarihinde hatırlanacak, kutlanacak ÇOK şey var” mesajını vurguluyor.

“Cumhuriyet’in 100 Değeri Projesi”nde Geri Sayım Devam Ediyor

Künye:

Reklamveren: Koç Holding
Reklam Ajansı: Tribal Worldwide İstanbul
Yapım Şirketi: Kala Film
Yönetmen: Fatih Kızılgök

Görsel: Koç Holding