Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
​Kısa Ama Derin: 99 Sayfada

​Kısa Ama Derin: 99 Sayfada

Medina Turgul DDB’nin, İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıkan “99 Sayfada” kitap serisi için hazırladığı projede, kitapların sayfaları tek tek kesilerek, farklı formlara sokulmuş.

İş Bankası Kültür Yayınları Depresyon, Sağlıklı ve Dengeli Beslenme, Migren ve Baş Ağrısı, İstanbul Depremi, Tüp Bebek gibi konularda, alanlarında duayen isimlerin yazdığı bir kitap serisi hazırladı: “99 Sayfada”. Her kitapta, sadece 99 sayfada, “kısa ama derinlemesine” anlatılan farklı konular bulunuyor.

Medina Turgul DDB tarafından, bu kitap serisini tanıtım amaçlı hazırlanan çalışmalarda, kitapların bizzat kendileri kullanılmış. Kullanılmış ama nasıl? Küçücük detayların projeyi nasıl da büyüttüğünün kanıtı, büyük titizlik ve sabırla ortaya çıkarılan, kitap sayfalarından yapılan kompozisyonlarla.

İlk olarak seriden beş kitap seçilmiş. İçlerindeki 99 sayfanın her biri itinayla kesilip biçilerek, kitabın konusunu özetleyen, çook küçük detayların gizlendiği görsel kompozisyonlar hazırlanmış ve projeye ait posterlerin üzerine yapıştırılarak, İş Kültür şubelerinde sergilenmiş. Çalışmalar, titizlikle hazırlandığı şüphesiz “99 sayfada” kitap serisinin “küçük ama derin” bir parçası olmuş.

Kitaplardan bazı kesim detayları:

Kitaplar ve poster üzerine uygulanmış halleri:

Kampanya Künyesi:

Ajans: Medina Turgul DDB
Yaratıcı Yönetmenler: Gökhan Erol, Erdem Köksal, Ozan Can Bozkurt
Yaratıcı Ekip: Gökhan Akça, Aybars Gürlü
Müşteri İlişkileri: Yiğit Kariş, Ender Orfanlı
Yapım Ekibi: Aybars Gürlü, Sinem Yıldırım, Mertcan İnan
Fotoğraf: Barış Önder Güler
Yönetmen: Gökhan Yıldırım

Görsel; Medina Turgul DDB