Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kilitli Coca-Cola Şişelerinden Dijital Davetiye

Kilitli Coca-Cola Şişelerinden Dijital Davetiye

Bayramda insanları yakınlaştırmak isteyen Coca-Cola Hindistan, ilk bluetooth özellikli kilitli içecek şişesini sınırlı sayıda piyasaya sürdü.

Coca-Cola Hindistan, ülkenin ulusal bayramlarından biri olan Diwali’ye özel olarak başlattığı kampanyasında yeni bir inovasyonun duyurusunu yaptı. Bayram zamanında insanları yakınlaştırma fikrinden yola çıkan şirket, ikonik şişelerini davetiye olarak kullanmaya karar verdi. Bluetooth özellikli özel bir kapak geliştirerek şişeleri kilitleyen Coca-Cola, yalnızca şişeyi gönderenin telefonuyla açılabilen bir mekanizma yarattı.

Kapaktaki mandalda “Bu kilitli Coca-Cola sadece sevdiklerinizle açılacak” yazan şişeler, hediye edilmek istenen alıcının adresi ve özelleştirilmiş bir bayram dileğiyle birlikte bu mikro site üzerinden sipariş ediliyor. Hediyeyi teslim alan alıcıların kilidi açmak için göndereni davet etmesi gerekiyor. Buluşmalar için sembolik bir hatırlatıcı olan kilitli şişeler, gönderen kişinin telefonu kapsama alanına girdiğinde mobil uygulama üzerinden doğrulanarak açılabiliyor. Bu son teknoloji davetiye fikri, Ogilvy India tarafından hayata geçirilen kampanya ile ülke genelindeki geleneksel ve dijital mecralarda yayınlandı.

Görseller: Instagram, Youtube