Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Ketçap Rengi Mutfaklar

Ketçap Rengi Mutfaklar

Heinz, evlere kendi ikonik ketçap rengini katmak üzere boya üreticisi Lick ile iş birliği yaptı.

Heinz, son zamanlarda kendi rengi ekseninde son derece yaratıcı kampanyalar üretiyor. Ketçap rengi sağlıklı dövme mürekkebi ürettiği ve sahte ketçapları etiketindeki renk koduyla tespit ettiği kampanyalara yer vermiştik. Marka bu defa da Heinz duvar boyası üreterek adından söz ettirdi.

Heinz, ev dekorasyonu boya markası Lick ile lezzetli bir eşleştirme yaparak özellikle mutfaklara ve yatak odalarına ketçapsı bir hava katmaya karar vermiş. Ortaya çıkan lezzet, Heinz ketçabının ikonik rengi “Heinz 57 Red”in duvar boyası versiyonu olan “Red HTK 57”

Ketçap Rengi Mutfaklar

Lezzetli yaşam alanları

Canlı renkteki boya, kuruduğunda Heinz’ın imza niteliğindeki kırmızı tonunu yansıtacak şekilde geliştirilmiş ve yiyenlere yalnızca yemeklerine değil, aynı zamanda yaşam alanlarına da bir kişilik ve rahatlık hissi getirme olanağı vadediyor.

Lick, Heinz için diğer boyalarından farklı bir pigment karışımı kullanarak, gelişmiş bir boya formülüyle imza niteliğindeki ketçap kırmızısını yeniden yaratmayı başarmış. Red HTK 57, dışarıdan tümü pürüzsüz mat bir kaplama olarak görünen , mükemmel dengelenmiş siyah ve sarı alt tonlara sahip koyu kırmızı bir boya.

Boyayı edinmek isteyenler, şu anda Lick’in internet sitesinden sipariş edebiliyor. Mat boyanın özel olarak sipariş üzerine üretileceğini ve Heinz ketçap şişelerindeki “57”ye atıfta bulunarak yalnızca 570 kutu ile sınırlı sayıda üretim yapılacağını da belirtmiş olayım.

Ketçap Rengi Mutfaklar

Görsel: Heinz