Yaratıcı bünyeler için günlük besin kaynağı
Kazıyınca Ortaya Çıkan Işıltılı Şehirler

Kazıyınca Ortaya Çıkan Işıltılı Şehirler

Mandala boyamaktan sıkıldınız mı? Lago Design, parıltılı şehirlerin gece manzaralarını boyatmıyor, “kazıtıyor”.

Yetişkinler için boyama kitaplarına yerde gökte rastlar olduk; mandalalar, hayvanlar alemi, çiçekler… Hepimiz yıllardır kafamızı boşaltıp, renklerde kaybolmak, terapatik etkisiyle şalteri bir tür kapatıp ruhumuzu uyutup dinlendirmek için bunu bekliyormuşuz meğer.

Yavaş yavaş sadece boş alanları doldurmak sıradanlaşmaya başladıysanız sizi Seul’deki tasarım stüdyosu Lago Design’ın tasarladığı “Scratch Night View” ile tanıştırayım.

“Scratch Night View”un sınırları taşırmadan boyamaktan daha ilginç bir teklifi var: Kazımayla ortaya çıkan manzara serileri. Siyah kağıtlar üzerinde bulunan gri alanları setle beraber gelen kazıma kalemiyle kazıyarak siyah zeminle kontrast yaratacak altın sarısı tonları ortaya çıkarıyorsunuz. Sonuç mu? Kazınması gereken her çizgiyi, her noktayı ve her alanı sabırla kazıdığınızda karşınıza çevçeveletip asacak güzellikte ışıldayan şehirlerin muhteşem gece manzaraları çıkıyor.

Şehir seçenekleri arasında Paris, New York, Seul, Hamburg, Londra, Floransa, Hong Kong gibi şehirler var. Ürünü şuradan alabilirsiniz.

Görsel; etsy